Misje Foundry już dostępne

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Participant

Niedostępne od startu Sezonu 6 popularne narzędzie do tworzenia misji przez graczy - The Foundry jest na powrót dostępne. Na razie niestety tylko w formie pasywnej, czyli umożliwia tylko rozgrywanie już istniejących misji. Edytor wciąż jest przebudowywany.

FAB
    Participant

Czy osoby bardziej zorientowane mogłyby napisać, które misje są warte robienia w sprawie dilitu?

Losstarot
    Participant

Czy osoby bardziej zorientowane mogłyby napisać, które misje są warte robienia w sprawie dilitu?

ja podczas robienia Investigate Officer Reports (Daily) wykonuje misje: Nagus Daily: Distress Call, jest ich 6, wszystkie są krótkie (1 walka) i znajdują się w Wolf 359 System. Same Nagus Daily: Distress Call nic nie dają, ale bardzo szybko można nimi zrobić 2x Investigate Officer Reports podczas odpowiedniego eventu.

Flashbones
    Participant

Bardzo szybkie questy np. Broken Console itp tylko klikanie całość trwa kilka sekund.

JeanLukas
    Participant

Czy przebudowywanie tego edytora ma wpływ na normalną rozgrywkę? Chodzi mi tu dokładnie o tworzenie postaci u krawca. Przy zmianie munduru nie ma już możliwości zmiany komunkatora czy oznaczeń rangi. Nie wiem czy to tylko problem, który powstał w wyniku tych zmian czy też jest to mój idywidualny przypdaek. Próbowałem na paru postaciach i problem jest wciąż ten sam.

MnICH
    Participant

Jesli dobrze sie orientuje, to problem z krawcem pojawil sie po ostatnim patchu; bardzo duzo osob narzeka na niego. Nie sadze by byl jak kolwiek zwiazany z foundry, no ale patrzac na latwosc pojawiania sie roznych bledow pewno nie mozna niczego wykluczyc. 🙂

Lafiel
    Participant

Ja zazwyczaj wybieram się do Akademii (obu frakcji) i wyszukuję 3 misje: dla Fed "SFA Quickie 1/2/3" a dla KDF "Academy Quickie 1/2/3". Wymagają one tylko podejścia w pewne miejsce i kliknięcia. I 1k darmowego dilithu nasze ;D

JeanLukas
    Participant

Problem z krawcem jak się dowiedziałem od innych graczy jest już od paru dni. Niektórzy twierdzą, że to może mieć związek z przebudową Foundry, ale opinie są podzielone tak więc trzeba czekać, aż problem zostanie rozwiązany.

Ugand
    Participant

Edytor wciąż jest przebudowywany.

dzisiaj rano widziałem, że ta funkcja jest już aktywna

MnICH
    Participant

dzisiaj rano widziałem, że ta funkcja jest już aktywna

Do tego trzeba zaznaczyc, ze w koncu uporali sie z bledem uniemozliwiajacym wielu graczom zakum pierwszych slotow foundry.

Nareszcie bede mail okazje pobawienia sie tym edytorem. 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram