Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Tholianie na horyzoncie... ;D w koncu jakis przeciwnik, ktory nie ucieknie przed Excelsiorem ;)))

Rezygnuję z opisu snu kurna bo mi ciągle problemy się robią ze skrzynką. Coś mniejszego dam i sam sie obudzę.

fluor
    Klucznik

Kapitan się bardzo niecierpliwił, więc postanowiłem, że ja go obudzę... :)Chociaż nie dziwię się, że Wilga tak zwlekał... w końcu kapitanowanie wciąga 😀

Zarathos
    Uczestnik

NO, wreszcie :DA tak swoja droga, to przed chwila dostalem przesylke z koszulka Excelsiora. Dlugo im to trwalo, ale wyglada slicznie 😀 O dzisiaj bede paradowal dumnie prezentujac Excelsiora na niezbyt szerokiej piersi ;)I szykuja sie do wydania nr 2: osobistych koszulek :D. Jeszcze nie wiem jak beda wygladac, wiem ze beda czarno biale, z komunikatorem, rejestracja etc i nazwiskiem, imieniem, stopniem i pozycja postaci 😀

fluor
    Klucznik

Może po przebudzeniu kapitan ukróci w końcu niecne knowania komandora Wilgi 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Kurcze i co dalej z namierzeniem Tholiańsko-federacyjnego okrętu. ???

Zarathos
    Uczestnik

Ops, ty robisz za taktycznego i naukowego w jednym skoro corv wysiaduje moj fotel 😀 to ty go wykryjesz i dasz znac corvusowi. nie czekaj na mnie, najpierw bede musial zajac sie doktorkiem :)Corv dostanie tez informacje o tym co sie dzieje - w skrociue - Predator wysle sygnal o wolania o pomoc - mozesz wykryc sam prom zanim zacznie nadawac alboprzechwycic sygnal - jak wolisz.

Glonojad rezygnuje z jakichkolwiek opisów snów. Jakoś kurna straciłem smak na nie.

Naukowy
    Uczestnik

Jasne, rządzenie wciąga jak bagno 😆 ..I dlatego Wilga chodzi jak struty 😆 A na poważnie..Ostatnio brakło czasu na napisanie kolejnego posta..Ale wkrótce nadrobię zaległości.Naukowy

Jeśli chodzi o strucie mam coś na stanie idealnego do tego. Sam już się o tym przekonałem.

Bonifacius
    Uczestnik

Czyżby klinik 😉 stare przysłowie pszczół mówi - Czym się strułeś tym się lecz. 😀

No w tym wypadku lekarstwem to nie może być niedoszła sake która została źle przepuszczonym bimbrem.

Naukowy
    Uczestnik

A na mostku Boni, Glonojad i Corvus..a cicho jak w grobowcu..Posnęliście panowie?:DNaukowy

Ja to usnąłem od tego drinka pewnie. A co do reszty to może przypadkiem drętwe greckie rozwodnione wino wypili...

Naukowy
    Uczestnik

No to będzie ostra pobudka jak kapitan wejdzie :DNaukowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 391 do 405 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram