Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

UWAGA

W dniu dzisiejszym uaktywniona została nowa domena strony USS Excelsior: ussexcelsior.net.

Stare domeny (excelsiorb.prv.pl i excelsiorc.prv.pl) beda funkcjonować do końca czerwca, po czym zostaną usunięte.

Miłego wchodzenia życzy

Kapitan

Domko
    Uczestnik

Na listę trafił kolejny PPC - Magdalena Czerska, która przyprawia naszego głównego operatora śrubokręta o drżenie łydek i zapominanie języka w gębie. Czyżby spodziewana pięknośc nadchodziła 😀

[post="28111"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Radzę uważać, bo przez to rozkojarzenie wydajność Kovalskiego jako inżyniera gwałtownie spada. Jeszcze przez pomyłkę wyłączy chłodzenie rdzenia... 😀

OK - żartowałem, postaram się nie przegiąć z tym rozkojarzeniem. 🙂

Hmm... Gdzie ja pisałem o drżeniu łydek?? 🙂

Kurna jakoś weny nie mam... Pomyślę cosik to może i wymyślę.

Bonifacius
    Uczestnik

Bardzo ładnie, bardzo ładnie - http://www.excelsior.net 😀 - imponujące 😀 😀

Domko
    Uczestnik

Czekam na odpowiedź kogoś w ambulatorium na moje pytanie "co się stało?".

fluor
    Klucznik

jeżeli do jutra nikt nie odpowie, to doradca ocknie się z bólu głowy i, choć siedział zamknięty w klitce obok ambulatorium, zreferuje pokrótce sytuację :>

Naukowy
    Uczestnik

Ja czekam aż klon doktorka..chorązy nr.1 wreszcie się ruszy i zacznie budzić kapitana.Naukowy

Zarathos
    Uczestnik

Doktorek chyba ma jakies problemy (bo nie odpowiada) - pozwalam wiec na sterowanie chorazym 1 wg ptrzeby. Mozecie kontynuowac.

Bonifacius
    Uczestnik

Doktorek nie odpowiada, bo ma zapiernicz w pracy, podobnie jak ja, tyle że w moim przypadku jest trochę lepiej gdyż przychodzę godzinę wcześniej do pracy i jeszcze daje rade. Nie jestem adwokatem Doc'a, ale o takim fakcie mogę poinformować. Poza tym i mnie się może zdarzyć zawieszenie pod koniec miesiąca, ale o tym szczegółowo poinformuję w dziale nieobecności jak tylko będę znał dokładną datę.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dzięki Boni za wyjaśnienie sytuacji :)Smutna prawda - przestaję się powoli wyrabiać z robotą i zabieram ją do domu.W firmie nie mam czasu żeby cokolwiek napisać, po powrocie do chałupy dalej grzebię w papierach i jestem tak wypałowany, że kładę się spać :(.Na szczęście to już końcówka - ostatni przetarg w poniedziałek, więc w sobotę wracam na pokład.Oczywiście, jeżeli chcecie popchnąć do tego czasu akcję, śmiało używajcie kopii Doc'a i Icheba (ten powinien dostać poważny ochrzan od naszego dyżurnego paranoika, za to, że zamiast natychmiast zgłosić się do ambulatorium, polazł sobie na CHWILKĘ do astrolaba :lol:)

No ja jak dokończę opisywanie snu to proszę o wybudzenie ( najpierw mnie znajdźcie bo już sinieję od tego marnego bimbru )

Unicorn
    Uczestnik

No kurcze! Jak myślałam, że będe miała czas na pisanie to mi się zwaliła robota do szkoły i na każdy trening mam taki ostry, że później nie chce mi się nic robić.... Rzadko bywam nawet na kompie.... (przez większość czasu to rodzinka siedzi na moim gg jakby co 😉 ) albo tylko żeby coś na lekcje ściągnąć. Strasznie dużo roboty.... Niedługo się szkoła kończy i muszę się trochę podciągnąć zwłaszcza z chemii i niemca... Nie bardzo wszystkich przepraszam... Postaram się coś w piątek napisać 😉 Bo naprawdę chciałabym sprawę w Ambulatorium dokończyć 😉

Naukowy
    Uczestnik

Coż..ruszyłem naprzód z akcją..Czas żeby pałeczkę przejął Kovalsky. Ciekawi mnie doktorku jak oceniasz moją wersję twojego podwładnego? Na ile odszedłem od oryginału?A co Icheba..Wilga go nie wzywał, bo w sumie to nie on go wezwał, tylko Boni , więc Ichebowi ochrzan raczej nie grozi.Naukowy

Bonifacius
    Uczestnik

Czyli Icheb siedzi cicho jak trusia w Astrolabie 🙂

Domko
    Uczestnik

Na listę trafił kolejny PPC - Magdalena Czerska, która przyprawia naszego głównego operatora śrubokręta o drżenie łydek i zapominanie języka w gębie. Czyżby spodziewana pięknośc nadchodziła 😀

Z tego wszystkiego zapomniałem o poruczniku Senaku, który ratował Kovalskiego z opresji podczas symulacji i jest właściwie jego prawą ręką. Proponuję dopisać go do listy NPC/PPC.

BTW, dziękuję Naukowemu za przypomnienie. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram