Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Glonojad - zasadą jest pisanie raz na tydzień. Dlatego na przyszłość nie poganiaj graczy - mają 7 dni na pisanie posta/odpisanie na czyjegoś.

Nie mam nic przeciwko wyprzedzaniu wydarzeń, ale proszę o nie wstawianie do postu uwag na temat szybkości odpisywania, jeżeli są one nie usprawiedliwione, a w przypadku Twojego ostatniego posta nie były.

I ciekawe kto cie znajdzie w twojej kwaterze. Chyba ochrona, jak się nie zgłosisz na służbę i PO wyśle ich, żeby cię zapuszkowali 🙂

OK ok. Żaden problem..Edit: Jak mnie znajdą to zobaczą co będzie przyczyną mojego nie wrócenia na służbę...

Zarathos
    Uczestnik

Na stronie, w dziale PBEM, pojawila sie rozpiska pokladow wraz z zaznaczonymi kwaterami poszczegolnych zalogantow, rozpiska npc'ow oraz rozpiska kwater (czyli co kto ma w srodku domku). ,Jak sie wyrobie, to dzis jeszcze pojawi sie opis Excelsiora wlacznie z historia powstania, ciekawostkami etc

Dzięki za lokację w pobliżu trupiarni....

Zarathos
    Uczestnik

Oj zaraz w poblizu. okret ma ilesset tam metrow dlugosci a ty zaraz w poblizu :DPoza tym co to dla samuraja pare trupow 😛

Unicorn
    Uczestnik

Jutro napisze posta 😉 Na razie nie miałam do tego głowy 🙁

Bonifacius
    Uczestnik

Witam po weekend'zie 🙂 Widzę, że dużo się działo. Bardzo ładna rozpiska na stronie Exa, bardzo ładna. Właśnie tego mi brakowało tych wszystkich NPCów. Jestem bardzo mile zaskoczony, Kapitanie chylę czoła.Dużo zmian i dodatków przez te kilka dni przybyło, ale wszystko jak widzę zmierza ku dobremu.OPS on a board

Naukowy
    Uczestnik

Trzy gorosze Naukowego:- Co do NPC-ów..Większość to moje twory...Wiec jesli ktoś che ich użyc w poście, to chciałbym żeby się ze mną skonsultował..Żeby nie nastąpiła nagła zmiana charakterów u moich "dzieci" 😆 - Doktorku.. szykuj się na rewolucję w ambulatrium 😆 - Swoją drogą ....pojawiła sie w rozpisce dwójka oficerów naukowych których nie znam ❓ ..A gdzie one sie znajduja na statku ? Nuakowy

Niezły wynik co do domeny - 3 za com.pl1 za net

Bonifacius
    Uczestnik

Cóż, chyba jednak pozostawię żonę "przy życiu" tzn może zostawię ją na pokładzie Exa.

Zarathos
    Uczestnik

Jak sobie zostanie na BG, to dostaniesz gorsza kwatere 😛

Bonifacius
    Uczestnik

Właśnie zauważyłem 😀 no to pomęczę się.

Naukowy
    Uczestnik

Ostatnio doktorek milczy i kto obudzi nam kapitana ?Naukowy

Może jakaś piękność da wielki całus dla kapitana..... 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Podobno w okolicy ambulatorium krazy kruczowlosa Sonia :D______________________________Na listę trafił kolejny PPC - Magdalena Czerska, która przyprawia naszego głównego operatora śrubokręta o drżenie łydek i zapominanie języka w gębie. Czyżby spodziewana pięknośc nadchodziła 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram