Forum Fandom Fan-art Manualna twórczość Arkaan'a

Manualna twórczość Arkaan'a

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

khem...

tak więc na początek niewiele, mam w planach dość ambitny projekt związany z Trekiem, ale jak na razie trzeba go wykonać... właśnie.

Tutaj można obejrzeć moją wariacje jako coś dziwnego, z niewykończonym hełmem od Mandaloriańskiej zbroi o którym ktoś wspomniał niedawno na forum 😛

Dołączona grafika

Jeden z wielu papierowych tworów, przedstawia Headcraba z pewnej gry ^^'

Dołączona grafika

Dołączona grafika

MalyTraktorek
    Participant

myślałam że sobie oszczędzisz to śmieszne zdjęcie XDi było ten hełm oświetlić jakoś z boku bo wygląda na płaski. pomaluj go bo sama konstrukcja będzie wyglądała dość biedniea headcrab jest boski tylko szkoda że przymały. nie mogę go sobie założyć na głowę 😀

Arkaan
    Participant

Ponieważ nie mam własnego aparatu a tamto jest najlepszym zdjęciem mimo wszystko :Pa hełm ma ciągle powstającą drugą wersję... trochę długo już stoi to w miejscu tylko 😛

Lord Fixer
    Participant

Hełm w tym Mandalorianinie Wyszedł całkiem nieźle, tylko przydało by się go jednak trochę pomalować. Proponuję też dorobić jakiś płyty pancerza 😉

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram