Forum Trek.pl Newsy Star Trek Majel Barrett-Roddenberry w ST XI

Majel Barrett-Roddenberry w ST XI

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Keymaster

Oficjalnie potwierdzono, że wdowa po twórcy "Star Treka" Gene'ie Roddenberrym będzie podkładała głos jako komputer pokładowy USS Enterprise w nowym filmie.

Źródło: TrekMovie

Xalein
    Participant

blad w nazwisku sie wkradl - Majel Barrett-Rodenberry powinno sie pisac przez dwa 'd'

fluor
    Keymaster

Literówka poprawiona 🙂

Lo'Rel
    Participant

Ach ten niezastąpiony głos komputera 🙂 jest nie do podrobienia.

Eviva
    Participant

Ach ten niezastąpiony głos komputera 🙂 jest nie do podrobienia.

We wszystkich wcieleniach - w sumie bodajże cztery - ta dama jest nie do podrobienia. Kocham ją.

I. Thorne
    Participant

Najbardziej podobała mi się jako PO w TOS 1x00 "The Cage".

Lo'Rel
    Participant

"This data is restricted" "warrning, intruder alert" "access granted" i wiele innych ;]

Xalein
    Participant

szczerze powiedziawszy to ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialem ile ona ma wcielen 🙂

Eviva
    Participant

szczerze powiedziawszy to ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialem ile ona ma wcielen 🙂

A każde doskonałe. Szczerze mówiąc to jest ona przyczyną, dla której polubiłam nawet Lwaxanę Troi - postać nie tyle antypatyczną, co wkurzającą nieziemsko. A jako Pierwszy w "The Cage" była wspaniała. Az szkoda, że ten pilot został odrzucony i nie nakręcono serialu na jego piodstawie - choć z drugiej strony wtedy nie byłoby Shatnera.

Xalein
    Participant

dla mnie i tak zawsze bedzie milym glosem komputera :cool:P.S. w sumie to moglaby zapowiadac przystanki w warszawskim metrze

Breen
    Participant

Pani Roddenberry ma niesamowity głos. Ja nie wyobrażam sobie star treka bez jej głosu jako komputera pokładowego, to dobrze że w ST ją usłyszymy , dzięki temu film otrzyma dodatkowo "odrobinę" smaczku 🙂

fluor
    Keymaster

I oby takich smaczków jak najwięcej 🙂

Lo'Rel
    Participant

I pewnie tego typu odniesień będzie więcej, ale pewnie gdzieś tam ukryte będą.

Krystopher Win
    Participant

http://www.accesshollywood.com/star-trek-c...y_article_12706

Szkoda że zmarła :'( oby było jej dobrze po tamtej stronie.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram