Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos Lubelszczyzna WSTAWAĆ

Lubelszczyzna WSTAWAĆ

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 69 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • T'San
    Uczestnik

Popieram. Może kiedyś uda mi się wpaść.

Cylonka
    Uczestnik

Troi - popieram Cię, fajnie rozładowałaś klimat rozmowy. 🙂 Przyłączam się do zaprosin do imho całkiem ciekawego miasta Lublina 🙂 Obawiam się, że barierą może być nie przestrzeń ale czas... a raczej wiek załogantów. Ja jestem najstarsza i zaiste nie wiem czy dogadam się z nastolatkami 🙂 ale zaproszenie myslę, ciągle aktualne. Pozdrawiam serdecznie 🙂

Senok
    Uczestnik

T'San: zdawało mi się, że już dawno 18-tkę skończyłaś... :>Ale może po prostu cyferki mi się przestawiły... 😉

T'San
    Uczestnik

Belana

Senok

😀 Mogłam sprawiać wrażenie nieco doroślejszej ;). Belano, najstarsza zanczy około 30? 😉

Senok
    Uczestnik

Nie sądzę aby tutaj i w ogóle w Trek'u wiek miał jakieś znaczenie...

T'San
    Uczestnik

Cóż, powiem tylko, że mieszczę się w przedziale 12 - 20...

Jarrod
    Uczestnik

Cóż, powiem tylko, że mieszczę się w przedziale 12 - 20...

No i racja, kobiety nie powinno się pytać o wiek 😉

Ja mogę tylko nieskromnie się pochwalić, że jeszcze parę latek i będę obchodził drugą osiemnastkę :blush:

Zresztą, tak jak zauważył Senok, w Treku wiek się nie liczy.

Senok
    Uczestnik

Tak się przyjęło, że kobiet o wiek się nie pyta, chociaż nie wiem czemu... po prostu to dla mnie i tak nie ma to znaczenia i nie specjalnie mnie to interesuje. A o wieku T'San dowiedziałem się, ogólnie mówiąc z internetu, więc i tak na pewno nie wiem czy ta informacja jest prawdziwa.Wiesz Jarrod... ja za pare latek też będę drugą 18-tkę obchodził... no chyba, że wcześniej będzie koniec świata w 2012 roku 😉 .

Cylonka
    Uczestnik

Belana

Senok

😀 Mogłam sprawiać wrażenie nieco doroślejszej ;). Belano, najstarsza zanczy około 30? 😉

Zdecydowanie jestem "około" 30 😀 , mam 35, ale przyznam, że gdy miałam 18, to też wcale nie czułam się na tyle 😀 - poważniej. A teraz mam 35 - czy teraz czuję się jeszcze "poważniej" ? oj ... 🙂 na pewno czuję się "trekowo". Czy wystarczy Ci Trek do rozmowy z kimś, kto pamięta erę kaset magnetofonowych, pustych ulic, zero internetu.... 😀 Musisz sama zadecydować. Ale reszta załogi - parę latek młodsza.

T'San
    Uczestnik

35 lat to staro? 😆 Dziwna jesteś ;). Zresztą, ja też pamiętam erę kaset :). Nawet mam.

Cylonka
    Uczestnik

OK zatem 🙂

Senok
    Uczestnik

Ja też mam jeszcze mase kaset magnetofonowych... również kasetowe gierki na Atari (chociaż wstyd się ponoć do Atari przyznawać) 😀 .

Jarrod
    Uczestnik

Ja też mam jeszcze mase kaset magnetofonowych... również kasetowe gierki na Atari (chociaż wstyd się ponoć do Atari przyznawać) 😀 .

Atarynka to przecież kultowy sprzęt, nie ma się czego wstydzić. Co do kaset magnetofonowych... otóż mam coś lepszego 😀

Pamiętacie takie urządzenie grające jak magnetofon szpulowy? Posiadam takie cudo, do tego w wersji lampowej - sprawny! A do niego parę taśm.

Konkretnie jest to model ZK120 Unitry na licencji Grundiga, rocznik tak mniej więcej siedemdziesiąty któryś 😉

poniżej przykładowe zdjęcia z internetu...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Senok
    Uczestnik

Jakieś 15 lat temu u dziadka na wsi działałem na magnetofonie szpulowym i takich taśmach jakie Jarrod pokazujesz. Ale jaki to był magnetofon, to tego nie wiem - od ponad 10 lat go nie widziałem i nie wiem co się z nim stało. Ja niestety takich cudeńków nie mam... a szkoda 🙁 .P.S.: A pamięta ktoś lub chociaż widział 8-calowe FDD? :>

fluor
    Klucznik

tak czytam czytam Wasz wątek i sam nabrałem ochoty na spotkanie w Lublinie 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 69 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram