Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos Lubelszczyzna WSTAWAĆ

Lubelszczyzna WSTAWAĆ

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 69 total)
  • Author
    Participant

No nie no... zostawić Was samych w Lublinie na trochę i już cisza... Może byście się tak tutaj coś odezwali, co? :PPozdrawiam! 😀

Perun
    Participant

Masz rację bez Ciebie to już nie to samo 😥

Jarrod
    Participant

No nie no... zostawić Was samych w Lublinie na trochę i już cisza... Może byście się tak tutaj coś odezwali, co? 😛

Eeeeeeee, a po co? 😉

Cylonka
    Participant

po prostu zapadlismy w lekki sen zimowy, to wszystko. Przyjdzie wiosna to ożyjemy.

Senok
    Participant

Na początku kwietnia nie dam Wam żyć. Napijemy sie itp. itd..Perun nie będzie płakał, Jarrod będzie wiedział po co pisać 😉 .Belana: A Twoje kosmiczne Teletubisie też? :>

Perun
    Participant

Nigdy browarka nie odmówię 😀

Jarrod
    Participant

Senok, toż ty sponsor jesteś!!! 😀

Cylonka
    Participant

- no własnie, no właśnie! A bedą na wiosnę okazje zeby poświętować - teraz to my nie damy ci spokoju Senok! 😀

Senok
    Participant

Panowie i Panie z sekcji chemicznej - mam dla Was cynk 😉 ...: Senok jutro będzie w Lublinie...

Anonymous
    Guest

No co jest ludziska... 0 aktywności z tego rejonu Polski? Czy wschód to musi być zawsze za murzynami? Wstawać i do roboty:P

Jarrod
    Participant

Wstawać i do roboty:P

(zieeeew)

hm? kto mi przerywa oglądanie treka? coś się stało? :>

Cylonka
    Participant

do jakiej roboty? - jak slusznie Jarrod zauważył - kontemplujemy Treka - po prostu w ciszy i skupieniu oglądamy, rozmyślamy, analizujemy.. Do tego trzeba skupienia a nie pustych gadek o niczym :[

fluor
    Keymaster

Ja zapraszam do wspólnej kontemplacji... Zainteresowani wiedzą ocb 🙂

Anonymous
    Guest

no tak... jak zwykle woj. Lubelskie sobie kontempluje - żebyście się tylko nie obudzili z ręką w no....... 😆

fluor
    Keymaster

MarcoPolo: bez przesady z tym wyścigiem szczurów. Jak chcesz coś robić, to zapraszam - mam dużo pracy dla konkretnych ludzi 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 69 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram