Forum Fantastyka Star Trek Konwencje Star Trekowe

Konwencje Star Trekowe

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Czy ktoś z Was był kidys na Konvencie Star Trekowym. Jeśli tak to czy możecie się podzielić wrażeniami jak to wygląda.

Piotr
    Keymaster

O konwentach takich jak TrekCon czy PolCon mozesz troche poczytac w dziale Spotkania na naszym forum. Jesli interesuje Cie cos na mniejsza skale, to w dzialach regionalnych jest sporo raportow ze spotkan. A na liscie dyskusyjnej POGF jakis czas temu nieobecny kapitan Klubu napisal relacje ze zjazdu w Berlinie. Znajdziesz ja tutaj.

T'Maen
    Participant

O konwentach takich jak TrekCon czy PolCon mozesz troche poczytac w dziale Spotkania na naszym forum. Jesli interesuje Cie cos na mniejsza skale, to w dzialach regionalnych jest sporo raportow ze spotkan. A na liscie dyskusyjnej POGF jakis czas temu nieobecny kapitan Klubu napisal relacje ze zjazdu w Berlinie. Znajdziesz ja tutaj.

Dzięki za informację. Czytalam juz wcześniej o waszych spotkaniach zanim zarejestrowalam sie na waszej stronie. A propos bardzo podoba mi się nowa szata graficzna strony. To Klingońskie spotkanie brzmi kosmicznie. Mnie bardziej chodziło o takie Konwenty organizowane jako panele, spotkania z aktorami ich występy itp. W czerwcu jest FedCon w Bonn i nie wiem czy warto się wybrać; czy jest to poprostu komercyjna masowka.

Pah Wraith
    Participant

Heh, to jest komercyjna masówka 🙂 Ale wybrać się, jeśli jest taka możliwość zapewne warto ;>

fluor
    Keymaster
    Jamjumetley
    Participant

Ja chcę to co na 17 zdjątku... :wub:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram