Kolejne próby przekupstwa

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

20 kryształków Lobi oraz prom Ferengi Na'Far dla każdego, kto do 31 marca zaloguje się do STO przez aplikację Arc. Paczkę z upominkiem automatycznie odbiera pierwsza postać, na którą się zalogujemy. Jest to jednorazowy prezent, ale można go przesłać na dowolną postać na koncie przy pomocy Account Bank.

Oprócz tego trwa także niezależna promocja na wdzianko Khana.

Źródło: Star Trek Online

domirex
    Participant

W tym tępie to dostawać będziemy każdy nowy okręt jaki wejdzie (nie żebym się martwił 😆 )Zalecam wziąśc od tego promu osłony i się można z nim pożegnać.

Diensdale
    Participant

Jestem nieprzekupny!! Tym niemniej łapówki chętnie biorę 😛

domirex
    Participant

Jestem nieprzekupny!! Tym niemniej łapówki chętnie biorę 😛

Jak tam z tego pruba przekupstwa, jak by dali pakiet scimilara to by była propozycja nie do odrzucenia. 😉

Jamjumetley
    Participant

Jak tam z tego pruba przekupstwa, jak by dali pakiet scimilara to by była propozycja nie do odrzucenia. 😉

Po co mieliby dawać Scimitara? Przecież już go mam 😛

Vanhaser
    Participant

Ja tam nie zamierzam kasować. Wczoraj stworzyłem mojego, pierwszego Ferengi. Shield jak shield na innych shutlach niczym się aż tak bardzo nie wyróżni, a Ferengiemu kupię też inne pomarańczowe zabawki i będzie sobie rpgował jak się patrzy 😛

iron1992
    Participant

Dla mnie by była próba przekupstwa jakby dali bony na darmowy dill na postać albo na Zeni

FAB
    Participant

Pytanie z innej beczki: czy ktoś wie jak (o ile można) wylogować się z zainstalowanego Arc?

Popen
    Participant

wystarczy go odinstalować. STO zostaje na dysku

FAB
    Participant

Problem polega na tym, że chwilowo nie chcę odinstalowywać Arc, ale zmienić konto, którym się loguję. Wydaje mi się, że przeglądnąłem wszystkie opcje i nie ma możliwości "log out"... zostaje więc, deinstalacja i ponowna instalacja.

Melnikor
    Participant

W górnym prawym rogu powinieneś mieć chyba nazwę aktualnie zalogowanego konta w formie rozwijanego menu, zobacz czy tam nie ma "log out". ARC'a mam odinstalowanego i piszę z pamięci.

FAB
    Participant

Niestety nie udało mi się znaleźć opcji wylogowania.Zaczynam się zastanawiać czy i ewentualnie kiedy Krypta wprowadzi obowiązek posiadania Łuku.

Melnikor
    Participant

Aż zainstalowałem ARC'a. Tak jak pisałem wcześniej w górnym prawym rogu, zaraz pod przyciskami do zarządzania oknem, masz obok awatarka taką linijkę: "Hi (tutaj nazwa konta)". Klikasz na nazwę konta i masz wtedy trzy możliwości w tym "Sign out" czyli wylogowanie.

FAB
    Participant

Palę się ze wstydu... :blush:

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram