20 kryształków Lobi oraz prom Ferengi Na'Far dla każdego, kto do 31 marca zaloguje się do STO przez aplikację Arc. Paczkę z upominkiem automatycznie odbiera pierwsza postać, na którą się zalogujemy. Jest to jednorazowy prezent, ale można go przesłać na dowolną postać na koncie przy pomocy Account Bank.
Oprócz tego trwa także niezależna promocja na wdzianko Khana.
W tym tępie to dostawać będziemy każdy nowy okręt jaki wejdzie (nie żebym się martwił 😆 )Zalecam wziąśc od tego promu osłony i się można z nim pożegnać.
Ja tam nie zamierzam kasować. Wczoraj stworzyłem mojego, pierwszego Ferengi. Shield jak shield na innych shutlach niczym się aż tak bardzo nie wyróżni, a Ferengiemu kupię też inne pomarańczowe zabawki i będzie sobie rpgował jak się patrzy 😛
Problem polega na tym, że chwilowo nie chcę odinstalowywać Arc, ale zmienić konto, którym się loguję. Wydaje mi się, że przeglądnąłem wszystkie opcje i nie ma możliwości "log out"... zostaje więc, deinstalacja i ponowna instalacja.
W górnym prawym rogu powinieneś mieć chyba nazwę aktualnie zalogowanego konta w formie rozwijanego menu, zobacz czy tam nie ma "log out". ARC'a mam odinstalowanego i piszę z pamięci.
Aż zainstalowałem ARC'a. Tak jak pisałem wcześniej w górnym prawym rogu, zaraz pod przyciskami do zarządzania oknem, masz obok awatarka taką linijkę: "Hi (tutaj nazwa konta)". Klikasz na nazwę konta i masz wtedy trzy możliwości w tym "Sign out" czyli wylogowanie.