Jupiter Carrier build

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Participant

Witam wszystkich

Po długich zmaganiach umieszczam build. Build jest skonstruowany przez "garrettcole" wiec podziękowania kierować do niego

Weapons Fore 3x beam array Aft 3x beam array

Prawdopodobnie najbardziej powszechnym typu energii w tej chwili jest Antiproton. Antiproton jest zdecydowanie najłatwiej kupić/otrzymać z dobrymi modyfikatorami, ze względu na liczbę osób typu crafter. [Pen] jest najbardziej pożądanym modyfikatorem z [CrtD] jako drugi.

Equipment Deflector Iconian Resistance Deflector Array

Impulse Engine Iconian Resistance Hyper-Impulse Engines

Warp Core Iconian Resistance Hyper Injection Warp Core

Shields Iconian Resistance Shield Array

Devices

Engineering Consoles

Science Consoles

Tactical Consoles 4x Fleet Locator zależne od broni Hangar dowolne

Dlaczego Iconian?

Iconian space set zawiera największy ofensywny buff. Jedynym prawdziwym problemem jest uaktualnienie rdzenia warp tak, aby uzyskać [Amp]. Inną dobrą opcją jest 8472 deflektor z silnikiem Nukara i tarczą oraz rdzeniem flotowym.

Boff setup

Lt Tac: FAW1, APD1

Lt Cdr Eng/Com: ET1, IT1, OSS3

Lt Eng: EPTS1, EPTW2

Cdr Sci: ST1, TBR1, GW1, DRB3

Lt Sci: TSS1, HE2

Doffs

2x Damage Control Engineer – redukuje EPtS and EPtW.

Gravimetric Scientist – większa szansa na gravity wells.

Tractor Beam Officer – zamiana tractor beam repulsor na przyciąganie.

Shield Distribution Officer – na buffs w trakcie użycia brace for impact.

--

Pozdrawiam

Dariusz Kaczmarek

snowman
    Participant

Antiproton jest zdecydowanie najłatwiej dostać się z dobrymi modyfikatorów, ze względu na liczbę osób typu crafter.

Powyższe zdanie mogłoby stanowić solidny zaczyn jakiejś filologicznej pracy magisterskiej.

Poza tym wydaje mi się, że w ramach ulepszania rdzeni warp nie można pozyskać modyfikatora Amp. Pewien jednak nie jestem.

Dariusz
    Participant

Powyższe zdanie mogłoby stanowić solidny zaczyn jakiejś filologicznej pracy magisterskiej.

Poza tym wydaje mi się, że w ramach ulepszania rdzeni warp nie można pozyskać modyfikatora Amp. Pewien jednak nie jestem.

hehe wybacz. Nie powiem wiskozystatem z google transator oraz jestem po paru piwkach/w trakcie wiec moja zdolność postrzegania pewnych nieprawidłowości jest ograniczona. Ale chyba wszystko jasne w tym temacie ??

Nie będę taki i to poprawie.

A może jakieś sugestie co do buildu ??

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram