Jak się gra?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Participant

WitamMoże to dziwne pytanie, ale tak z ciekawościJak się ma gra, ogólnie?1. Czy dużo osób gra?2. Jak jest z endgemowym contentem? Jest co robić?3. Czy są problemy ze znalezieniem ludzi na teamowe rozgrywki?Dlaczego pytam? Gram sobie od kilku dni i zauważyłem że problemem jest wyjście do walki PVP..., problemem jest znalezienie ludzi do Fleet actionsBędzie wdzięczy na szczere wypowiedzi z waszej stronyDzięki

FAB
    Participant

@ 1: nie wiem co dla Ciebie oznacza dużo, ale wg mnie w sumie gra dużo ludzi. Polaków może nie jest tyle ile by się chciało, ale spokojnie też się znajdą.@ 2: najwyższy, 50 lvl można wbić bardzo szybko. Ja osobiście nie narzekam na nudę po tym momencie.@ 3: bywają godziny, gdy faktycznie może być problem, ale generalnie na najpopularniejsze gry nigdy ludzi nie brakuje.

Reyden
    Participant

PVP w tej grze praktycznie nie istnieje , masz tylko 2 areny gdzie walczysz z żywym człowiekiem a nie NPC , w tym jedna to krzyżówka PVP z PVE - Kerrat dla GF . GF walczy z Borg podczas gdy KSO usiłuje przeszkadzać .FA nie ma nic wspólnego z PVP , to nadal PVE tylko że teamowe . Ludzi gra sporo , wystarczy popatrzeć za zapełnienie kluczowych lokacji - ESD , MA czy inne . Awansować na RA 50 lvl można bardzo szybko , przy levelowaniu tylko na misjach osiągniesz ten poziom gdzieś w połowie wykonanych misji .Ja mam w tej chwili 47 lvl i mam wykonane ok. 1/3 wszystkich misji .

Piotr
    Keymaster

PVP w tej grze praktycznie nie istnieje , masz tylko 2 areny gdzie walczysz z żywym człowiekiem a nie NPC , w tym jedna to krzyżówka PVP z PVE - Kerrat dla GF .

GF walczy z Borg podczas gdy KSO usiłuje przeszkadzać .

He? Aren jest kilka, zarówno space jak i ground, pozwalających na potyczki teamów po 5 graczy. Poza tym jest też pvp scenario, też w dwóch odmianach - space i ground.

Kerrat też ma wersję ground, w układzie Otha.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram