Forum Fandom Star Trek CCG Gracze wszystkich miast - łączcie się

Gracze wszystkich miast - łączcie się

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • Author
    Participant

Informujemy, że na TrekSferze 2009, która odbędzie się w przyszłym roku w ramach Avangardy 2009 w Warszawie, planowany jest wielki turniej ST CCG.

Chętnych do udziału zapraszamy już dziś.

która edycja?

bo to też istotne ;-P

Vashar
    Participant

Prawdopodobnie obie. 🙂 Z naciskiem na pierwszą edycję z dużą ilością Kes. 😉

I. Thorne
    Participant

Ja tam będę pykał z 1E.A kes będzie idealną droną :>

Piotr
    Keymaster

Ostatnie posty zostaly przeniesione tutaj.

MCPSI
    Participant

Witam !!!Czy ktoś ze śląska gra jeszcze w 1 -edycje, bo jestem ciekaw czy jeszcze pamiętam jak w to się gra :)Pozdrawiam MCPSI

Romulus
    Participant

Witam!Ja jestem ze Śląska. Mam trochę kart z pierwszej i drugiej edycji, ale wiedzę na temat gry czysto teoretyczną:) - jeszcze nie miałem z kim zagrać...

MCPSI
    Participant

Witam!

Ja jestem ze Śląska. Mam trochę kart z pierwszej i drugiej edycji, ale wiedzę na temat gry czysto teoretyczną:) - jeszcze nie miałem z kim zagrać...

Witam !!!

Śląsk to duża kraina, jaka jest twoja dokładniejsza lokalizacja ❓

Jako wysoce przyjacielska i uczciwa nacja w grze (Kardachy) pokierujemy twoim szkoleniem w grze Bajoranami 😎

Dlaczego kolega nie dopisał się do postu lista obecności

Pozdrawiam

MCPSI

Romulus
    Participant

Do listy obecności już się dopisałem:)Mieszkam w Mysłowicach. Z pierwszej edycji mam karty tylko z Voyagera - prawie cały set, a z drugiej - startery Federacji TNG, Romulan i Dominion. Ale nie dyskryminuję żadnej a afiliacji:)

Theolog
    Participant

Widzę, że na Śląsku życie 1 edycji odradza się :-)4 graczy to już coś. Można pomyśleć o tym, by na zapowiadaną Awarngardę 2009 wystawić porządny team, żeby Poznań nie czuł się osamotniony :-)For Cardassia!Danor

Dragon
    Participant

Oto moja kolekcja, jeszcze nią nie grałem bo nie mam z kim, ale sama przyjemność kolekcjonowania to też jest coś miłego. Jak na razie ponad 500 kart obu edycji.

Dołączona grafika

OCampa
    Participant

Oto moja kolekcja, jeszcze nią nie grałem bo nie mam z kim, ale sama przyjemność kolekcjonowania to też jest coś miłego. Jak na razie ponad 500 kart obu edycji.

Piękna kolekcja, szkoda,że tak daleko mieszkasz,bo w Poznaniu chętnych byś znalazł. ostatnio doszła nowa osoba, więc poziomy gry są zróżnicowane.

może się pokuszę i też kiedyś zrobię zdjęcie swoich kart, tylko kto to później pozbiera z podłogi?? 😆

Viewing 11 posts - 31 through 41 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram