Gold Member 1 miesięczny

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

WitamPytanie, jeśli wykupie abonament na 1 miesiąc, to dostane z tego profity (większe inventory, itp)A potem powiedzmy nie opłacę abonamentu.Czy te inwentory sloty zostaną?dzięki

LIBERTO
    Participant

to nie dokońca jest tak. o ile mi wiadomo wykupując golda i tworząc nową postać, za każdy lv nagradzany zwiększeniem slotów czy to w banku czy rosterze boffów będziesz dostawał te profity i po przejściu na gre bezpłatną nic z tego nie utracisz, ale jeśli masz już postac wymaksowaną do 50 to nie zwiększą ci się te sloty z automatu. co najwyżej dostaniesz na niej acount bank, czyli sloty w banku spółdzielone na całe konto, reszta slotów w inv czy banku raczej się nie zmieni. aczkolwiek na 100% pewien nie jestm- ktoś kto dokonywał podobnych operacji proszony o potwierdzenie lub sprostowanie.powinieneś również na goldzie dostać dodatkowy slot na 3 postać

Slawek
    Moderator

ale jeśli masz już postac wymaksowaną do 50 to nie zwiększą ci się te sloty z automatu

Zwiększą. I zostaną. Nie dostanie tylko zaległych respec tokenów.

Swoją drogą, nie było już takich tematów setki na tym forum? Nie wspominając nawet o osobnym artykule poświęconym różnicom między gold a silver? No poważnie...

petrus
    Participant

Odświeże nieco temat.W upgrade to gold cena to 14.56 ojro, mam na paypalu 70zł mimo wszystko nie mogę zapłacić i odsyła mnie do karty kredytowej.Teraz pytanie czy te 14,56 + Vat znaczy ze trzeba sobie dodać ten vat czy jest juz z vatemMoże ktoś robił taką płatność?? Jaka jest cena na pln za jeden miesiąc ze wszystkimi opłatami?

LIBERTO
    Participant

VAT musisz sam sobie doliczyć, oni nie mogę tego podać obligatoryjnie dla wszyskich, bo w każdym prawie kraju UE są różne stawki tego podatku. jeśli odsyła cię do karty to znaczy że masz za mało środków na koncie paypal, też mi się zdażała że żle policzyłem o parę groszy, dlatego lepiej wrzucać większą kwotę

petrus
    Participant

to troche za drogo taka zabawa, 62zł czysty abonament, vat 23% okolo 20zł, na koncie 86złdalej się nie opłaca w to brnąć

PiotrWielki
    Participant

Cześć.Opłata 1 miesięczna abonamentowa w grze Star Trek Online dokonywana przy użyciu karty kredytowej np. Visa wynosi łącznie z podatkiem około 62 złotych. Wiem bo opłacałem abonament przez dwa kolejne miesiące.Jest to według mnie zdzierstwo najwyższej klasy ze strony Cryptica gdyż chociażby w grze Star Wars the old Republic miesięczny abonament w tej grze łącznie z podatkiem wynosi ok. 30 złotych. W grze Star Wars the old Republic gracz jest informowany na bieżąco o aktualnie przyznanej miesięcznej premii za opłacanie abonamentu oraz ma dostęp w swoim koncie do bilingu czyli podsumowania za wszystkie miesiące wszystkich swoich transakcji, tj. wydatków poniesionych na zakup różnych rzeczy w grze i otrzymanych bonusach. W grze Star Trek Online twórcy gry nie pokusili się nawet aby zapewnić przejrzystość finansów graczowi. Te 500 Zenów, które Cryptic oferuje graczowi jako bonus miesięczny za opłacanie abonamentu to jak naplucie w twarz.Pozdrowienia.

Slawek
    Moderator

Ma grę za darmo i zrzędzi...Miesiąc abonamentu to 15$ i tyle. Crypticowi nic do obecnego kursu walut, a vat niestety trzeba doliczyć.Dawniej były karty pre-paid. Nawet polskie sklepy je sprzedawały - 2 miesiące za ~60zł. Było i się skończyło - teraz gra jest za darmo i nikt nikogo do płacenia nie zmusza.Nie wiem skąd u Ciebie cena w Euro. Posprawdzaj ustawienia konta PWE i Cryptic. Osobiście parę miesięcy temu płacąc kartą miałem cenę w dolarach.

Reyden
    Participant

15 $ to jakieś 50 zł , dolicz do tego 23% VAT i masz 62 zł .Do tego tak jak Sławek wspomniał gra jest za darmo , F2P w STO oferuje o wiele więcej niż w SW:TOR .

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram