Falling Skies

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 65 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Coen
    Uczestnik

Troi, to akurat jest typowe dla realiów post-apo a zarówno FS jak i WD są przykładem takich tworów. Rodzaj apokalipsy się tylko różni.

Troi
    Uczestnik

Ech moje skojarzenie pewnie wynika z tego, że WD oglądałam niedawno i mam to świeżo w pamięci.

Galactica
    Uczestnik

Ronon we wspomnianym SGU

Ronon był z SGA.

Trochę się czepiam 🙂

Coen
    Uczestnik

Ano i jak mówię, kogoś takiego w SGU brakło:)

Galactica
    Uczestnik

Być może, ale pamiętam jeden odcinek z Rononem i Teal'c'kiem :DOstatni ezpizod FS przyjemnie mi się oglądało. Różnił się od poprzedników. Mam nadzieję, że forma serialu będzie zwyszkować.

Jamjumetley
    Uczestnik

No i powoli wychodzi kim są Skittersy. Wygląda na to, że jednego lub dwóch nasi bohaterowie mają w swoich szeregach. Przedstawiono też wyjaśnienie kwestii wyglądu mechów. Robi się fajnie.

Cross
    Klucznik

Zwyżka formy - jak dla mnie.

Galactica
    Uczestnik

Ostatni odcinek na plus. Czekam na następne. Serial się rozkręca 😀

Coen
    Uczestnik

No cóż, obejrzałem dwa ostatnie odcinki i muszę powiedzieć, że ... jestem zawiedziony:( Wygląda to tak, jakby nagle zabrakło im pieniędzy na finał i czasu na jego realizację.Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego.

Galactica
    Uczestnik

Ja jestem po 1x09 i czekam na 1x10. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Tak czy owak serial wzrasta i chciałbym, aby 2 sezon był lepszy niż 1wszy. Tak jak to było w przypadku SGU.EDIT:1x10 nie był taki zły. Ostatnia scena z nowym potworkiem była dość nudnawa i mnie wkurzała 😀 , ale może coś z tego wyniknie.A! I zmiana tego dzieciaka Matta z ... z takiego jak wiemy na takiego jak teraz jest mi się spodobała.

Jarrod
    Uczestnik

Z niecierpliwością czekałem na dwa ostatnie odcinki, w których miało się coś wyjaśnić. Niestety producentom skończyły się chyba pomysły. Niektóre sceny są do bólu hamerykańskie, brakowało tylo powiewającej w tle flagi. Coś w stylu gry Serious Sam - "Dalej Samie! Skop im tyłki! Jesteś jedyną nadzieją! Powodzenia!".O, lolCiąg dalszy za rok, czas przygotować czipsy i piwo.

midnajt
    Uczestnik

dla mnie serial zapowiadał się ciekawie ale coraz większe absurdy się pojawiają - w ostatnim odcinku, ten strzał z granatnika wg. mnie obraził intelekt widza. i ten ciągły motyw z dziećmi Rick to Ben tamto - nudne to sie juz robi.w sumie gdyby nie Pope to chyba wybitnie mdły był ten serial. ale moze 2 sezon bedzie lepszy 🙂

Galactica
    Uczestnik

Większość z nas marudzi na ten serial, a tymczasem 2 ostatnie odcinki miały niezłą oglądalność 5,60 mln. Nie wiem jak to działa, ale powinni psycholodzy i tego typu ludzie się tym zająć.A tak na marginesie jakby nie strzelił to by było marudzenie, że nie strzelił.Hm, a może oglądalność wysoka, bo nie ma co oglądać w TV ❓

Flashbones
    Uczestnik

Obejrzałem wreszcie wszystkie odcinki i przyznaje, że serial znacznie się poprawił, chociaż finał nie był zachwycający, ale wystarczający.

Cross
    Klucznik

I jak po pierwszym odcinku 2 sezonu? Dla mnie ta sama kicha, znowu gdzieś w tle snują się mężczyźni z bronią, a obcych rozwala grupa nastolatków. Motyw z Tomem Masonem w statku kosmitów też słaby do bólu. Nic z tego nie będzie...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 65 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram