Forum Fantastyka Gry Enter the Matrix

Enter the Matrix

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Moderator

Potrzebuje pomocy. Gra niewiadomo czemu wiesza mi się w misji The Truck (autostrada). W związku z tym czy ktoś kto też ma tą gre byłby w stanie przesłać mi swojego sejwa po tej misji?? Byłbym bardzo wdzięczny.PS. Jak się nazywa utwór który leci podczas walki z Trinity :-). Musze go sobie ściągnąć...Ew. czy jest jakiś kod lub hack aby móc się przenieść do następnej misji...

Xalein
    Participant

Jak juz jestesmy przy tym temacie, to skad te gre sciagnac ❓

Slawek
    Moderator

Ja ściągnąłem z DC. Teraz ściągam Vice City a następny będzie Elite Force 2 bo już trochę ludzi ma.

EddieGcT
    Participant

Enter the Matrix na DC jest juz od dluzszego czasu tak samo VC a EF2 jakos niedawno sie pojawil, tez przymierzam sie do sciagniecia EF2 i zapewne jakos tak na dniach zaczne sciagac

Slawek
    Moderator

Szkoda tylko, że z pewnością EF2 nie będzie tak popularny wśród ludzi jak EtM czy VC...BTW. Nikt naprawde nie zna nazwy tej muzyczki o którą pytałem :D??

EddieGcT
    Participant

Ehhh z ta muzyczka to Ci nie pomoge, ja gralem tylko troche w EtM, takze tam nawet chyba nie doszedlem, ale popytam moze ktos wie 🙂 a tej muzyczki nie ma przypadkime na soundtracku z Matrixa nowego ???

Slawek
    Moderator

Nie ma ani w OST z nowego ani ze starego :(. Nie jestem pewien ale albo ta muzyczka została zrobiona na potrzebe gry albo jest jakaś mniej znana. Ale muzyczka fajna.Ew. czy istnieje jakiś sposób by wyciągnąć ją z tych plików ADX??

EddieGcT
    Participant

Ehhh jak nie ma na zadnym OST to kicha 😕 a jak wyciagnac z ADX-ow to nie mam pojecia, moze ktos wie ???

maro
    Participant

żeby nie wychodziło z gry na autostradzie musisz zainstalować patcha i crack bo nie wszystkie pasują patch jest to chyba 5,12 , jak ktoś nie ma gierki to mu przyślę, nic nie wezmę ale nic też nie zapłacę, kasa za płytki paczka do was należy. Jak chcecie oczywiście

Slawek
    Moderator

Ja jak zainstalowałem patcha to gra była cholernie ciemna i nie dało się zwiększyć jasności... Zresztą i tak już przeszedłem gre i bez tego, całkiem ciekawa.

Krusty
    Participant

Co do popuralności EF II to według mnie ta gra jest popularna i to bardzo, nawet w Polsce to czego przyczyniła się recenzje w branżowych pismach. Zgadzam sie natomiast że są trudności że ściągnięciem jej z netu natomiast z kupnem pirata nie ma żadnego problemu.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram