Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Dominion War - Komentarze.

Dominion War - Komentarze.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Powstańcie dzielni wojownicy imperium!Bestia zbliża się do naszych granic a bestii tej na imię Dominium.Musimy bronić naszych granic a jeśli polegniemy bez wstydu udamy się do Sto'Vo'Kor aby ucztować z naszymi przodkami.Do boju synowie Kahlesa imperium was potrzebuje!Witajcie założyłem ten temat abyśmy mogli rozmawiać na temat nowej bitwy.Na razie trwa rekrutacja, dostępne strony to Klingonie, Romulanie i Federacja.Ja będę ten zły i poprowadzę Dominium a także postaram się nie oszukiwać jak zacznę przegrywać. :>Jeśli uzgodnimy aby przesunąć ramy czasowe bliżej końca wojny będzie istniała możliwość pokierowania Cardasianami.

I. Thorne
    Participant

Ja sie piszę na wersje fabularną - jak ktos czytał podręcznik Dominion War to niech poszuka sobie troche info o walkach w sektorze Kalandra.

fluor
    Keymaster

Ja Klingonami bardzo chętnie 🙂

fluor
    Keymaster

Coś mało nas, tych wojowników 😉

Pitmistrz
    Participant

A no.Jak tak dalej pójdzie to będzie dwóch admirałów dowodzących całymi armadami. :>

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram