Niby wszystko jest ok i drugi odcinek ciągnie ciekawą historię, ale... Widać jednak że to w kooperacji z USA, niektóre teksty do bólu "amerykańskie" :glare:
Może mi ktoś wyjaśnic jak sie mają wszystkie te seriale wględem czasu (jesli można to tak określic). Ogladam Torchwood i wiem że trzeba go oglądać po 2 sezonie doktora, ale jak z innymi spinoffami?
Wygląda jakby planowano kolejny Torchwood w kooperacji z USA. Wolałbym jednak wiele wątków, zamiast jednego głównego jak w tym sezonie - choć zły nie był.
Niezgorszy odcinek świąteczny, typowo doktorowy. Szkoda tylko, że tak kiepsko wykorzystano potencjał krwiożerczych bałwanów (a tak promowano je w trailerze).
Teraz pewnie Doktor co odcinek będzie szukał Clary i co odcinek będzie mu na końcu umierać i znowu jej będzie szukał w innym przedziale czasowym :lol:A na końcu się okaże, że to młoda River Song 😉
Nic mi o tym nie wiadomo, najpierw jest premierka w Anglii, chyba jutro jest u reszty świata. Ale nic mi nie wiadomo o puszczeniu świątecznego specjala w Polsce.