Dekodowanie ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

WitamZacząłem grac w STO jakieś 2 dni temu , więc jestem jeszcze totalną lamą. Powiedzcie mi koledzy jak się dekoduje te (nazwę standardowo skrzynki????).Chodzi mi o te 2 paski niebieski i czerwony, czy mam trzymać kursor cały czas na czerwonym póki czas się nie skończy czy co?. Szlag mnie trafia bo albo ten czas zap.... i nie doczytam do końca albo, no nie wiem... źle zrozumiałem?

Melnikor
    Participant

Musisz po prostu dopasować fale do siebie używając kursorów.

Dante
    Participant

Musisz po prostu dopasować fale do siebie używając kursorów.

No masz o tym nie pomyślałem :blush: Dzięki wielkie!!!!

Reyden
    Participant

Chodzi ci zapewne o anomalie , wystarczy dopasować falę czerwoną do niebieskiej i gotowe .Na początku może sprawiać trudności ale dość szybko można nabrać wprawy .Ale nawet jak nie dopasujesz fal to i tak masz loot z anomalii tylko mniej - zdajsię 1-2 sztuki zamiast np. 5 sztuk danej anomalii .

Dante
    Participant

Chodzi ci zapewne o anomalie , wystarczy dopasować falę czerwoną do niebieskiej i gotowe .

Na początku może sprawiać trudności ale dość szybko można nabrać wprawy .

Ale nawet jak nie dopasujesz fal to i tak masz loot z anomalii tylko mniej - zdajsię 1-2 sztuki zamiast np. 5 sztuk danej anomalii .

Tak to już zauważyłem że mniejszego loota się dostaje. Już mi jakoś zaczyna wychodzić więc dzięki wielkie!

Jeszcze jedno małe pytanko jak wyszukać gracza. Jest jakiś skrót ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram