Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Darmowe mundury z okazji premiery Season 8

Darmowe mundury z okazji premiery Season 8

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Moderator

Dołączona grafika

Z okazji premiery ósmego sezonu Star Trek Online kilka serwisów poświęconych MMO otrzymało do rozdania zestawy kluczy na darmowe przedmioty z gry.

Serwis tentonhammer.com oferuje mundur ery The Motion Picture. Żeby go otrzymać należy tylko podać działający adres e-mail na tej stronie.

Serwis mmobomb.com oferuje mundur ery TOS w wersji Mirror Universe. Żeby go otrzymać należy zalogować się na konto w serwisie i kliknąć "Get Your Key" na tej stronie.

Serwis f2p.com oferuje mundur bajorański. Żeby go otrzymać należy podać do weryfikacji adres e-mail na tej stronie.

Mundur bajorański można zdobyć także na onrpg.com.

Serwis mmorpg.com oferuje mundur Wrath of Khan. Żeby go otrzymać należy zalogować się na konto w serwisie a następnie pobrać klucz z tej strony.

Z otrzymanymi kluczami udajemy się na oficjalną witrynę Star Trek Online, gdzie po zalogowaniu wchodzimy w My Account, a następnie Redeem Key. Niewykluczone, że mundury będziecie musieli jeszcze pobrać z poziomu C-Store w grze ("Claim"), zanim odblokujecie je u krawca.

Liczba kluczy jest ograniczona, więc warto się pospieszyć. Rejestracja w serwisach jest darmowa i żadne dane personalne nie są wymagane. Jeśli ktoś się boi chociażby o swój adres e-mail, to może skorzystać z "tymczasowych" alternatyw, co nie powinno przeszkodzić w otrzymaniu klucza.

Niewykluczone, że podobnych ofert pojawi się więcej na przestrzeni kolejnych dni. Jeśli coś znajdziecie, to podzielcie się linkiem w komentarzu, a news zostanie zaktualizowany.

FAB
    Participant

Fajnie, że w tym roku są inne mundury niż rok temu 🙂

Jamjumetley
    Participant

Już oba miałem. Nic dla mnie 🙁

gordian76
    Participant

Kody na stronie mmobomb.com jeszcze są, natomiast na tentonhammer.com się skończyły ("We're sorry, but there are no more Code available.")

LIBERTO
    Participant

no właśnie, szkoda bo ten akurat bym chciał mieć, choć na pewno za zeny go nie kupię- aż tak mi nie zależy . ale gdy ktoś pobrał więcej niż jeden kod i byłby chętny odstąpić chętnie przyjmę 😉

invent
    Participant

Jest jeszcze jedna strona króra daje Bajoran Militaria Uniform na tej stronie

Slawek
    Moderator

Dzięki! Zaktualizowałem newsa.

FAB
    Participant

Dzięki! Parafrazujac przyslowie: mundur do munduru i uzbiera się szafa 😉

Slawek
    Moderator

Jeszcze jedna aktualizacja - darmowy mundur Wrath of Khan na kolejnej stronie.

FAB
    Participant

No i pięknie. Rok temu 4 mundury, w tym roku 4 kolejne 🙂

Jamjumetley
    Participant

Jest jeszcze jedna strona króra daje Bajoran Militaria Uniform na tej stronie

O! A tego jeszcze nie miałem. Humor mi się poprawił Dzięki 🙂

gordian76
    Participant

Strona "http://www.tentonhammer.com/" już całkiem nie działa.

Belgron
    Participant

http://www.onrpg.com/giveaways/star-trek-o...-pack-giveaway/

Mundur bajorański - jeszcze ponad 1000 kluczy.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram