Forum Fandom Kluby i grupy Łódzki Oddział Terenowy Czy Trek istnieje też w Łodzi?

Czy Trek istnieje też w Łodzi?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Zastanawiam się, czy jest ktoś chętny do zorganizowania spotkania w Łodzi i byłby tak pomysłowy,aby coś zamieszać? Jestem tu niezbyt częstym gościem,ale ciekawi mnie ten temat i dajcie znać! Wypowiedzcie się !

Gosiek
    Participant

Z tego co wiem, to w Łodzi działa całkiem prężnie oddział POGF i spotkania się odbywają, przynajmniej co jakiś czas. Ale o szczegóły najlepiej byłoby zapytać kogoś, kto w tym uczestniczy - info o tym do kogo napisać powinno być na stronach POGF, dział o regionach czy coś podobnego. A może tu się ktoś odezwie? 😉

GWYNBLEIDD
    Participant

Harriet sprobuje udzielic raczej polowicznej odpowiedzi. Jak widzisz a forum nie ma tematow o lodzkich spotkaniach trekkerow choc z tego co kojarze w dawnych czasach czyli w 2003 roku jakies sie odbylo 😉 Niemnej jednak sa na forum TSS uzytkownicy z Lodzi lub tez okolic. Ja jestem z Pajeczna - to jeszcze wojewodztwo lodzkie i kto wie moze przy dobrych wiatrach pomyslalbym o przyjezdzie. Jednak o organizacje takiego spotkania musieliby zadbac miejscowi 😉 Z Lodzi jest z pewnoscia Wolf wiec moze warto sprobowac kontaktu 😉 A i ten temat moze zainteresowac tych ktorym byloby blisko do Lodzi na jakis meeting 😀 wiec moze ktos sie odezwie ...

drupi
    Participant

Tosz to z Lodzi pochodzi wielce zasluzony ex-kapec POGF niejaki Kai 😛 No jest jeszcze jego zona Patka, jak i Fiszaj i kilka innych znaczacych postaci w swiatku. Takze kochana szukaj a znajdziesz zapewniam ze Lodz zyje lepiej lub gorzej, ale zyje

izbkp
    Participant

I to w Lodzi czlonkowie POGF zorganizowali przedpremierowy pokaz Star Trek Nemesis, w ktorym uczestniczylo ponad 100 osob 😉

Materialy prasowe:

Oficjalna strona pokazu

Oficjalny RAPORT z przygotowan

USS Buraque C

Hobbit
    Participant

Więc spieszę z wyjaśnieniami 🙂 Ostatnio spotkania nie odbywały się prawie wcale. 7 maja miał miejsce pierwszy w tym roku meeting ŁOPOGF-u. Nic jednak straconego. Na początku czerwca planowane jest kolejne. Kiedy będzie coś bliżej wiadomo dam znać na tym forum. Istnieje także regionalna lista dyskusyjna na której dogadujemy się w sprawach spotkań. Pozdrawiam

Wolf
    Participant

Adresik byłby mile widziany, swego czasu szukałem ludzi z Łódzi którzy uwielbiają treka ale moje poszukiwania spełzły na niczym po znalezieniu dosłownie kilku osób, poczym teraz dowiaduje się że jest takich osób znacznie więcej.

Hobbit
    Participant

Adres lokalnej listy dyskusyjnej to lodz@list.gwflota.com. Aby się na nią zapisać należy wysłać e-mail bez tematu na adres komputer@gwflota.com. W treści trzeba wpisać komendę subscribe lodz

Pozdrawiam

Łódzki Terenowy

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram