Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos Czy ktoś tu jeszcze zaglada?

Czy ktoś tu jeszcze zaglada?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Participant

Czy lubelscy fani ST zaginęli gdzieś we wszechświecie?? Odezwijcie się, proszę!

Senok
    Participant

Tak... ja tu jeszcze zaglądam...A w ogóle, to nadchodzę... i Was tam w Lublinie pomęczyć... 😉

Troi
    Participant

Bardzo się ciesze:) Za tydzień przenoszę się właśnie do Lublina i chciałam z kimś nawiązać jakiś kontakt:)

Jarrod
    Participant

Czy lubelscy fani ST zaginęli gdzieś we wszechświecie?? Odezwijcie się, proszę!

Obecny! 😎

fluor
    Keymaster

Warszawiaki też tu zerkają 😉

Senok
    Participant

No... ja też się cieszę...Przy okazji - ja w Lublinie teraz będę mniej więcej do środy, więc liczę na szybkie spotkanie...

Cylonka
    Participant

Hej! no jasne! Żyjemy! 🙂 Napisz coś więcej o sobie - jesteś z Lublina?

Troi
    Participant

Po długich oczekiwaniach wreszcie podłączyli mi internet, ale czeka mnie jeszcze trochę z nim problemów, niestety:(Coś o sobie...hmm...teraz mieszkam w Lublinie, ponieważ tu przeniosłam się na studia. Fanką jestem od niedawna. A co najgorsze teraz w Lublinie nie mam kanału na którym mogę oglądać ST 😥

lszekg
    Participant

Proste; kup kablówkę :rotfl: . Każdy kanał telewizji nie kodowanej puszcz teraz telenowele klasy: "Fernando czy ty byłeś 3445 odcinków temu z Vanarą?" moda na "Śmiało dążyć tam gdzie..." przeminęła ale stawiam że niedługo coś poleci; w końcu wybory a jak przekonać fanów? Puścić ich ulubiony serial! 😈

Troi
    Participant

Założyli mi już jakąś kablówkę razem z internetem. Teraz tylko niech puszczą Star Treka

lszekg
    Participant

AXN SF; AXN? Jeśli nie masz tych stacji to będziesz miała przyjemność uslyszenia: 'Capitan Kirk caput" na niemieckim RTL

Troi
    Participant

AXN Sci-Fi mam ale nie w Lublinie niestety tylko w domku. W Lublinie zajmuje pokój w mieszkaniu studenckim. Ale szczerze mówiąc to jeszcze nie doszłam do porozumienia z moim telewizorem (muszę poustawiać kanały)

lszekg
    Participant

No to składam kondolencje walka z moim trwała tydzień. :glare:

Jarrod
    Participant

Wyłamie się i napiszę że nie potrzebowałem walki z tv by odbierac axn 😎

lszekg
    Participant

Gdybyś miał takie żęcha jak jato to też byś walczył; ten stary żęchtm ma tylko dwa gniazda, więc przy pierwszym podłączeniu trzeba było łączyć przez DVD.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram