Członek załogi

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Reyden
    Uczestnik

Na twoim poziomie masz już dostęp do Duty officer System .

Za większość misji dostaje się 5D , niektóre trwają 30-45 minut , a inne po kilka h , są takie które daję 125 czy 600 D , raz natrafiłem na misje która daje 2,1 k Dilithium .

Co do zdobywania Dillithium w inny sposób - przejrzyj ten temat .

LUCutus
    Uczestnik

I w tym systemie mogę wybierać sobie misje o wysokiej randze? I pewnie mnie wybiją w pień. Własnie, jake sa konsekwencje zabicia mnie w walce? bo już 2 razy mnie ktoś uśmiercil ale nie widzialem skutków...

Dr Bobaz
    Uczestnik

I w tym systemie mogę wybierać sobie misje o wysokiej randze?

System Duty Officers jest zupełnie niezależny od reszty gry. Jedynie od lokacji w której się znajdujesz. Nie grożą tobie (twojej postaci, twojemu statkowi i twoim oficerom mostka (Boff) żadne konsekwencje. ryzykujesz (ryzyko jest niewielkie) własnie zdrowiem i życiem załogantów czyli duty officers (doff). Masz opisane w zadaniu z jakim się ono wiąże ryzykiem - w razie niepowodzenia załogant może zginąć lub wylądować w ambulatorium.

System duty officers opisany jest tutaj

I pewnie mnie wybiją w pień. Własnie, jake sa konsekwencje zabicia mnie w walce? bo już 2 razy mnie ktoś uśmiercil ale nie widzialem skutków...

Na poziomie trudności normal - nie ma żadnych.

Na wyższych (do zmiany w okienku dziennika) - możesz odnieść rany i uszkodzenia okrętu, które zmniejszają twoją skuteczność - do wyleczenia/naprawienia za pomocą przedmiotów (regenerator i components) i na stacjach kosmicznych (ESD (ziemia) na pewno).

Wyższe poziomy trudności to lepsze nagrody, ale trudnej przeżyć i nie odnieść ran 😉

frogern
    Uczestnik

W tym samym dziale czyli "Uniwersum Gry, porady i taktyka" masz temat "Twój sposób na Dilithium". Tam znajdziesz obszerną poradę na temat w jaki sposób zdobyć ww. minerał. Osobiście ten temat bardzo mi pomógł:)

LUCutus
    Uczestnik

okay, lookam

LUCutus
    Uczestnik

Zglosilem przed chilą jako oczekującego na slużbę jakiegoś goscia, co teraz sie stanie?

Reyden
    Uczestnik

Napisz to po polsku .Dostałeś kolejnego Boffa i masz go w zakładce oczekujących ( pod klaiwszem U - po przeciwnej stronie aktywnych boffów ) ?Czy zgłosiłeś się do PVP/PVE Queue ?

LUCutus
    Uczestnik

gdybym sie znal na tej grze to bym napisal po polsku.Mam go w Brigde officers candidates

Reyden
    Uczestnik

Możesz go się pozbyć kilkając na Refuze , możesz ich przyjąc na służbę klikając na Commision , możesz ich sprzedać na exchange .

ronin88
    Uczestnik

Jeżeli chodzi o zwolnienie oficerów robisz to tak :

Klikach na ikonę Character Status ( ikona ludzika na samej górze koło mapy - domyslnie klawisz U ) .

Klikasz na oficera którego chcesz zwolnić ( BOFF-owie zaczynają się pod nazwą okrętu , a ta jest pod nickiem twojej postaci ) > Career Options > Discharge .

Tak usuwasz oficerów których już masz , kandydatów usuwasz za pomocą opcji refuse

W tym menu możesz też awansować i szkolić oficerów w wybranych skillach .

Aby awansować oficera musisz mieć rangę Lt. Commander oraz wydać na niego minimum 1 000 skill points , możesz oficera awansować na stopień o 1 niższy niż ty masz ( jak jesteś Lt. Cmdr to możesz oficera awansować na porucznika , jak jesteś pełny Commander to oficer może awansować na Lt. Commander itp. )

Po awansie oficer może używać nowych skilli , na ziemii max. 4 skille , w kosmosie zależnie od stanowiska - jak masz oficera w stopniu komandora na stanowisku chorążego to może uzywać tylko skilla dla chorążych .

Witam

Mam problem bo nie mogę usunąć oficera w ten sposób ikona Ok nie podsiwietla się więc nie mogę jej kliknąć

Proszę o pomoc

Piotr
    Klucznik

Czy tam nie trzeba wpisać jego imienia jako potwierdzenia?

LIBERTO
    Uczestnik

trzeba. jest ono wpisane, ale trzeba je wykasować i wpisać ponownie, dopiero wtedy można potwierdzić zwolnienie boffa

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram