Cutting the Cord

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Participant

EloUtknęłam na tej misji. Mam do pokonania Hakeeva i jego ochronę. Ktoś ma jakiś pomysł/wskazówki jak ten etap zaliczyć?

Smiecho
    Participant

Mówiąc wprost nie pamiętam szczegółów, ale wydawało mi się, że wystarczyło dużo i celnie strzelać. Ewentualnie chowając się za wyłomami muru i innymi przeszkodami...

Przeczytaj opis misji oraz walkthrough. Może znajdziesz jakieś wskazówki.

FAB
    Participant

Jeśli się nie mylę, to zawsze możesz ominąć misję. A żeby ją przejść, to tak jak napisał Smiecho, trzeba szybko i celnie strzelać. W miarę możliwośći zadbaj o jakieś buffy, by być silniejszym. Zadbaj, by Twoje BOFFy miały odpowiedni ekwipunek, z resztą tak samo Twoja postać. Postaraj się o jakieś walczące pety, no i nie poddawaj się.W ostatnieczności możesz poprosić kogoś o pomoc i możecie zrobić to wspólnie, może będzie łatwiej.

LIBERTO
    Participant

poprzednicy dobrze piszą, ale mam pytanie: czy wzywałeś posiłki do jego pokonania? one odwalają prawie całą robotę za ciebie. ty tylko na dystans się trzymasz i w zasadzie dokańczasz robote. acha- w tej misji jestes sam, bez boffów

FAB
    Participant

Mój błąd, faktycznie samemu się to robi bez boffów, zagalopowałem się, przepraszam.

infernoav
    Participant

wzywasz posilki reman i oni zabijaja bosa za ciebie niemal ty tylko dobijasz

Agnes
    Participant

Posiłki wzywałam. Ale nie zdążyły uszkodzić ochrony. Opcja pojawiła się tylko jeden raz. Po retspawnie Hakeev z ochroną od razu biegi do mnie strzelając. Wiec ani uciec ani szans na rozgromienie go - 1 osoba na 3.Rozegrałam jeszcze raz ten fragment misji. Wiedząc czego mam się spodziewać, troszkę inaczej się poruszała i jakoś się udało. Nie miej dzięki.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram