Crashe gry od niedawna

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Participant

Tak ze dwa updejty temu gra zaczęła się wywalać bez powodu. Wysyłanie błędu, czy sprawdzenie  instalki nic nie daje. To jakiś znany problem, czy mój komp jest jakiś inny?

Melnikor
    Participant

A może treść błędu podasz cobyśmy nie musieli wróżyć z rozbitych kryształów dwulitu  😛

Slawek
    Moderator

Znany problem, z którym Cryptic nic/niewiele robi. Gra wywala się mnie i wielu innym osobom już od ponad miesiąca. Na forum niestety cisza, a raporty dość szybko popadają w zapomnienie, więc można przypuszczać, że problem nie jest mimo wszystko jakiś rozległy.

Ja przestałem z tego powodu grać. Nie chce mi się nawet dilithu przerabiać, bo niby po co? Co mi po nowych zabawkach, jak każda próba zagrania misji PvE z kolejek kończy się zwiechą.

Mel, nie ma "treści błędu". Po crashu jak zwykle wyświetla się okno CrypticError do zgłoszenia problemu i tyle.

invent
    Participant

A może wyczyść katalog Live i niech cała gra ponownie się pobierze. Bo weryfikacja zabardzo nie działa co przekonałem sie jakiś czas temu.

V'een
    Participant

Wyczyściłem katalog Live i póki co jest spokój.

Slawek
    Moderator

Wyczyściłem cały katalog Live i bez zmian...

V'een
    Participant

No to mały apdejt - dalej mnie wywala 🙂 Nie wiem które to numer błędu PID:3244 ETID 

:45443300

piaskal
    Participant

Witam.

Mam ten sam problem, nie mogę nawet załadować gry do nemu wyboru postaci, przy planszy z aktualnym tytułem sesonu wyskakuje iż gra przestała działać.

(ściągnąłem całe 12GB gry od nowa)

Cóż z tym począć?

Melnikor
    Participant

Po niektórych patchach mam tak samo, u mnie wystarcza że po odpaleniu gry zostawiam kompa na jakieś 15-20 minut (żadnego klikania, alt-tabów, nic po prostu ma stać samopas) po tym czasie wyrzuca do ekranu logowania i działa już normalnie.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram