Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Continuum kontynuowane!

Continuum kontynuowane!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Keymaster

Jeśli czytacie nasze forum, to już wiecie - Continuum zostało przedłużone. Kolejne 13 odcinków będzie miało premierę w przyszłym roku.

Dołączona grafika

Stacja Showcase nie miała wyjścia - musiała docenić osiągnięć serialu, który nie tylko pobił wszelkie poprzednie rekordy jej oglądalności, ale też sprawił, że podstronę witryny telewizji poświęconą Continuum odwiedziła niespotykana dotąd liczba widzów.

Oby i drugi sezon przyniósł taki sukces.

Źródło: Showcase

Diabeu
    Participant

Ogromnie się cieszę 🙂

sjurek102
    Participant

Właśnie przymierzam się do oglądania pierwszego sezonu,po przeczytaniu paru recenzji warto się zainteresować tym serialem.Mam nadzieję że wszystko będzie OK.

Cross
    Keymaster

Twórca "Continuum" - Simon Barry zapowiedział, że koncept serialu rozpisany jest na siedem sezonów i jego właściwe zakończenie powinno nastąpić właśnie w siódmej serii.

Śmiem wątpić w powodzenie planu, ale życzę im tego.

Reyden
    Participant

Aby nie skończył jak Terra Nova czy SGU .Też były ahy i ohy ( nad TN szczególnie ) a każdy wie jak te seriale skończyły . Choć jak będą utrzymywać obecną formułę to jakoś mi się nie widzi 7 sezon . Jak do 4 lub 5 sezonu dotrą to będzie dobrze .

Bartas
    Participant

Terra Nova to gniot. Od początku tak twierdziłem i jeszcze nigdy się tak nie cieszyłem z cancela. A z SGU scenarzyści zrobili błąd bo zamiast zrobić 3-4 odcinki wprowadzające zrobili cały pierwszy sezon wprowadzające no i elementy Lostowe czyli akcja z kamieniami. Po za tymi błędami SGU zasługiwało na szansę.

Diabeu
    Participant

Reyden co za bzdury piszesz, przeca po TERRA NOVA to prawie wszyscy jechali równo z góry na dół i mieli oczywiście rację.Jestem ateistą ale wierzę, że Continuum pociągnie chociaż te 4 sezony, oby tylko Barry miał szansę godnie skończyć ten serial bez urywania opowieści.

Bartas
    Participant

Nieprawda. Spora grupa osób na tym forum broniła tego gniota. Przeczytaj temat o TR.

Flashbones
    Participant

Także wierzę że Continuum ma szanse na kilka sezonów. Serial jest robiony dla kanadyjskiej kablówki, stacje kablowe w porównaniu do ogólnodostępnych nie anulują tak dużo seriali.

Diabeu
    Participant

Nieprawda. Spora grupa osób na tym forum broniła tego gniota. Przeczytaj temat o TR.

A czy ja pisałem o forum Treka?

Chodziło mi także o inne fora, blogi, strony.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram