Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Chat i IRC

Chat i IRC

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author
    Participant

No cóż pogodziłem się z przedłużającym remontem TSS-u, dobrze że przynajmniej forum jest. Ale brakuje mi Czata na stronie tymczasowego TSS-u, no cóż stęskniłem się za wekendowymi (sorry za tak brutalne spolszczenie ale takie jest życie 😉 ) nocnymi rozmowami, ci którzy w nich uczestniczyli wiedzą o co chodzi. Dlatego mam małą prośbę czy dałoby się wrzucić na stronę odnośnik do pokoju trek.pl na polczacie może w końcu ktoś wpadnie znowu i podyskutujemy sobie jak za dawnych starych dni 😥 (sorry wzruszyłem się).

Romulanka
    Participant

No cóż pogodziem się z przedłużającym remontem TSS-u, dobże że przynajmniej forum jest. Ale brakuje mi Czata na stronie tymczasowego TSS-u, poprostu ztęskniłem się za wekendowymi(sorry za tak brutalne spolszczenie ale takie jest życie 😉 ) nocnymi rozmowam, ci którzy w nich uczestniczyli wiedzą o co chodzi. Dlatego mam mała prosbe czy dałoby się wrzucić na strone odnośnik do pokoju trek.pl na polczacie może wkońcu ktoś wpadnie znowu i podyskutujemy sobie jak za dawnych starych dni 😥  (sorry wzruszyłem się).

Stęsknionych rozmów zapraszamy na #trek.pl 🙂

Tom
    Participant

Stęsknionych rozmów zapraszamy na #trek.pl 🙂

IRC jest fajny, (jak oczywiście toczy się jakaś rozmowa) ale jednak czat miał taki swój klimacik. Pomijając nawet lagi, jakie na tym czacie były, to jednak zawsze fajnie się gadało.

Postanowiłem więc "wskrzesić" czata, który znajduje się niżej.

CZAT

Zapraszam dzisiaj o 21.

Krusty
    Participant

Ja już jestem ale gadać będe około 21:30.

Tom
    Participant

Mnie nie było, bo siadł mi net i zapomniałem o tym czacie gdyż zacząłem oglądać TNG, ale możemy powtórzyć to spotkanie jutro najlepiej albo przed 19, albo dopiero ok 23.30 gdyż między tymi godzinami mnie nie ma.

4mami
    Participant

czescmyslalem, ze zastane kogos ze starych (stazem) forumowiczow o 23.59, ale czat byl pusty...

AHM
    Participant

Ja byłem o 2:10 i jak się nie trudno domyśleć też nikogo nie było!!!Co z tymi nocnymi rozmowami?

Krusty
    Participant

Sorry miałem być ale niestety na dwójce leciała "Carmen" Bizeta i nie mogłem się oprzeć a potem to już spałem ale dzisiaj wpadne i sprawdze ilu z was będzie.

4mami
    Participant

ja juz jestem... i czekammoznaby ustalic stala godzine spotkan

Tom
    Participant

Na TSS oficjalne spotkania odbywały się w piątki o 19 (chyba). Moim zdaniem 20 albo 21 jest odpowiednią godziną.

Piotr
    Keymaster

Ktos najwyrazniej zapomnial ze oficjalny pokoj trek.pl na polchacie ma nazwe "star trek". 😉 Link w poscie Toma juz jest poprawiony, ale na wszelki wypadek:

chat TSS

4mami
    Participant

wczoraj okupowalem czata przez 1,5 godziny. weszla jedna osoba i zaraz uciekla 😥

Krusty
    Participant

Wyrażnie widać że pomysł z czatem szwankuje dlatego proponuje przerzucić się na irca i to w trybie całodobowym 😉 . Odkryłem nawet że ktoś tam nawet się pojawia i to często. Ale miło by było trafić tam na kogoś innego niż stali bywalcy i pogadać na żywo.

Piotr
    Keymaster

Owszem, kanal irc #trek.pl funkcjonuje od pewnego czasu i nawet niezle to wyglada. 😉 Tak wiec smialo wchodzcie. Wiekszy ruch jest zazwyczaj w godzinach wieczorno-nocnych, ale to nie regula. Oczywiscie nie mowie tu o wielkich tlumach. Aha, wazne: prosze, gdy wejdziecie, nie pytajcie mnie kiedy TSS ruszy, ok? 😛 A w razie problemow z mIRCem lub innymi klientami, zawsze mozna wejsc przez bramke.

Piotr
    Keymaster

Z poprzednia bramka bylo troche problemow, miedzy innymi posiadacze neo+ nie mogli z niej korzystac. Tutaj jest link do innej. Kanal #trek.pl, wpadajcie.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram