Bonus na zakończenie lata

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • domirex
    Uczestnik

Proste jak nie masz lvl to nie kupisz. A to obniżka ceny o 100% więc kupujesz ale bez kasy.

galaxar7
    Uczestnik

pojawił mi sie zakup i przycisk claim. i mam pytanko czy jak kupie raptor bridge grając fedkiem to bede mógł go użyć po zmienie na klinka??

gordian76
    Uczestnik

Tak, rzeczy z C-STORE pobierasz na konto. Ja kupiłem dziś mostek Galaxy Klingonem i po wejściu na konto FED mostek ten ma status "purchased"

gordian76
    Uczestnik

To tak jeszcze w ramach uzupełnienia: taki mostek czy okręt będą mogły używać wszystkie nasze postacie należące do danej frakcji, a mostki dadzą się "zainstalować" pewnie w każdym statku danej frakcji. Ważne tylko, aby dana postać miała wymagany poziom.

Nie wiem tylko czy mundury FED/KDF mogą założyć postacie ROM z odpowiedniej frakcji.

I. Thorne
    Uczestnik

To trzeba bylo wczesniej grac :> Jak mozesz zarzucac grze, ze daja okret na wysokim poziomie, skoro 99% graczy ma 50 pzoiom, a jesli ktos go jeszcze nie ma to wbija w 2 tygodnie intensywnego grania?

Dodam tylko, ze nie trzeba miec klingosnkiej postaci by dostac mostek klingonski. Na federacyjnej postaci tez mozna go "zakupic".

Helenth
    Uczestnik

Tak, rzeczy z C-STORE pobierasz na konto. Ja kupiłem dziś mostek Galaxy Klingonem i po wejściu na konto FED mostek ten ma status "purchased"

Nie wszystkie rzeczy z C-Store kupuje się na konto. Są także itemy i usługi, które odblokowuje się jednorazowa, na daną postać.

Slawek
    Moderator

a jesli ktos go jeszcze nie ma to wbija w 2 dni intensywnego grania

Fixed.

I. Thorne
    Uczestnik

Wiesz, dla mnie intensywne granie jednak wynosi ponizej 5 godzin dziennie. Dluzej bym nie wytrzymal 😛

domirex
    Uczestnik

Ja grając średnio 2h dziennie miałem po 5 dniach.

galaxar7
    Uczestnik

ja grałem po 10h przez 2 dni i mam dopiero 23.

Helenth
    Uczestnik

No i co z tego? Jak się uprzesz i wiesz jak - to wylevelujesz.

Odan
    Uczestnik

No i co z tego? Jak się uprzesz i wiesz jak - to wylevelujesz.

tylko że za naszych czasów 😉 na porządku dziennym było chodzenie na mirror univers event gdzie w ciągu godziny można było zdobyć kilka/nascie lvl (w zależności od lvl osoby zakładającej party, im większa różnica między nim a twoim lvl tym więcej expa). A teraz jeden taki event na 2-3 miesiące.

domirex
    Uczestnik

A używasz systemu doff? Łata dobrze braki w expie po misjach fabularnych.

galaxar7
    Uczestnik

A używasz systemu doff? Łata dobrze braki w expie po misjach fabularnych.

a co to takiego ten doff?? chodzi o bustery do expa kupowane za zeni.

prubowałem wczoraj grać w teamie ale każdy miał inne zdanie wie po evencie z borgami team sie wykruszył, bo jego załozyciel wszystkich pokasował co niechcieli latac tam gdzie on chciał.  sam prubowałem takiego eventa zrobić ale to masa strzelania. wczoraj 2h zajeło mi dojsś dopiero do połowy eventa  bo miałem utłuc 60 wingów, 36crucerów,15 wierzyczek a gdzy doszłem do 25 destrojerów była 4 rano i poszłem spać.

Melnikor
    Uczestnik

System DOff masz opisany na portalu

I na litość boską te czerwone szlaczki pod wyrazami w edytorze nie są dla ozdoby tylko żeby zwracać Ci uwagę na błędy. Bo tego się praktycznie przeczytać nie da.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram