Bonus na zakończenie lata

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Lato się kończy, niektórzy muszą wrócić do Akademii 😉

Ale na osłodę proponujemy parę super-hiper gadżetów z C-STORE i to za darmo.

Codziennie od 29 sierpnia (piątek) do 1 września (poniedziałek) około godziny 19 w sklepie będzie dostępny jeden przedmiot (codziennie inny). Wystarczy zalogować się na konto postaci spełniającej wymagania (które zostaną podane wkrótce), następnie do sklepu, a po odnalezieniu określonego "sprzętu" pobrać go (Claim). Nagrody są dostępne do momentu ukazania się kolejnej następnego dnia. A jakie to będą nagrody to dowiemy się pewnie na bieżąco.

EDIT:

Lista przedmiotów wygląda następująco:

piątek 29.VIII – “The Next Generation Season One” costume pack

sobota 30.VIII – “Galaxy Bridges” oraz “Raptor Bridges” bridge packs

niedziela 31.VIII – “All Good Things Uniforms” costume pack

poniedziałek 1.IX – “Support Cruiser Retrofit: Ambassador Class” Tier 5 starship oraz “Varanus Support Vessel” Gorn Tier 5 starship

Źródło: Oficjalna strona STO

domirex
    Participant

A kot gdzie przepadł. Nie mniej fajnie. Może trafi się fajna konsolka z okrętu.

petrus
    Participant

wie ktoś czy będą to nowe przedmioty które nie były w poprzednich "giveaway(ach)"?

iron1992
    Participant

Dla federacji jest mundur Admiralski.

wie ktoś czy będą to nowe przedmioty które nie były w poprzednich "giveaway(ach)"?

Akurat tego pewnym być możemy że nie dadzą tego co było.

gordian76
    Participant

Lista przedmiotów wygląda następująco:

piątek 29.VIII – “The Next Generation Season One” costume pack

sobota 30.VIII – “Galaxy Bridges” oraz “Raptor Bridges” bridge packs

niedziela 31.VIII – “All Good Things Uniforms” costume pack

poniedziałek 1.IX – “Support Cruiser Retrofit: Ambassador Class” Tier 5 starship oraz “Varanus Support Vessel” Gorn Tier 5 starship

link

domirex
    Participant

No to dali czadu T5 okręty.

Melnikor
    Participant

Nie wiem skąd te zdziwienie okrętem T5 skoro za każdym razem jest ten sam schemat: 

1. Mundur

2. Mostek

3. Jakiś pet/low tier okręt/mundur

4. T5

domirex
    Participant

Ostatno były T2 ,T4 ale T5 chyba nie było. Możliwe że nebula to T5 , wtedy wyjdę na kretyna.

Melnikor
    Participant

Yeap... Nebula to T5

Silver Phoenix
    Participant

Zresztą darmowy T5 w momencie, gdy wiemy o T6... Hmm... 🙂

Nie żebym narzekał, przytulę każdy darmowy okret, nawet T1 🙂

Jamjumetley
    Participant

Oczywiście Varanusa kupiłem na ostatniej wyprzedaży 😛

Slawek
    Moderator

Zresztą darmowy T5 w momencie, gdy wiemy o T6... Hmm... 🙂

Nie wiem jak Ambassador, bo jego na co dzień w C-Store nie ma, ale Varanus da Ci zniżkę na wariant flotowy, który potem można ulepszyć jeszcze do T5U.

Sam też Varanusa i oba mundury kupiłem przy ostatnich wyprzedażach. Mostek Galaxy dostałem za posiadanie wszystkich Gal, więc właściwie zostają mi do pobrania mostki Raptora i Ambassador (którego mam jeszcze z eventu).

Niemniej jednak nie ma co narzekać. Sam Varanus przyzwoity okręt, więc choć raz KDF dostaje coś ciekawszego (dla porównania, Marauder z zeszłego giveaway'a nie posiada wariantu flotowego).

galaxar7
    Participant

jakie warunki trzeba spełniać żeby to dostać @gordian76 nic o tym nie napisał. kazdy może skorzystać z tej rozdawajki czy trzeba mieć odpowiedni level??

domirex
    Participant

Odpowiedni lvl by móc go pobrać

galaxar7
    Participant

co zrobić żeby dostać Raptor Bridges ?? bo chyba na obecnym levelu nie zdobede Support Cruiser Retrofit: Ambassador Class czy Varanus Support Vessel. co to za rozdawajka skoro nisko levelowcy nie mogą sie na nią załapać.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram