Forum Fantastyka Gry Gry Star Trek BC - problem

BC - problem

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Author
    Participant

Sciągnalem z Kaazy Bridge Commandera. 116 mb, instalator Class cos tam, po instalaci coś ok. 600 mb - bez filmików. Wszystko jest ok, ale... Gdy chce uruchomić zapisaną grę wyrzuca mnie do windy! CO ROBIC... pomóżcie...

Coen
    Participant

Zdobyć BC gdzieś indziej. Miałem tez kiedys z kazy i tez sie nie ladowały, filmiki były ale nie było w nich dźwieku wiec kazza i gry to niedobre połączenie

Reyden
    Participant

wyrzuić to gówno 😈

to Rip i w dodatku kiepskeij jakości , tęż to miałem 🙁 🙁 🙁 🙁

Zassaj sobie z DC lub emule obraz gry w .iso lub .cue i .bin , jak masz dobre łoncze 😉 😉

Albo zapsiać się do POGF-u i chodzic na spotkania lokalne , tam mozna po kilku spotkaniach zdobyc to i owo w dobrej jakościi

mattik
    Participant

A da się to jakoś uratować.??? Ile ten obraz ma??

Reyden
    Participant

w .bin to ponad 700 Mb ( max 800 , ale rzadko )w .iso to do 700 Mb max. oba wejdą spoko na 700 mb Cd-R, obrazy sa zawsze wieksze od max. wielkosci plików gry/programu

mattik
    Participant

Błagam, niech ktoś mi napisze jak korzystać z DC++.... Bo mi nic nie znajduję...

mattik
    Participant

Sciagnałem juz wersje też RIP i też bez dźwięków ale działającą - z Imesha. Przy okazji też z SFCIII z Kaazy załadowałem :D.

Reyden
    Participant

Bc w singlu to tylko 1/3 przyjemności , wiesz jaka przyjemnośc daje gra necie ,szczeoglnie na modach ❓ ❓ 😀 😀 Z tego co wiem to RIP-y mają z tym problemy , a i z MP mogą byc tez preblemy w RIP-ie BC

mattik
    Participant

Mam BC ripa tego o którym pisałem. Nie moge zainstalować Foundation Plugin bo wtedy nie wlacza mi sie gra (pojawia sie kursorek z logiem GF i koniec). Czy tak jest w kazdym RIPIE?

mattik
    Participant

Tym postem chciałby przypomnieć o poście znajudjącym się powyżej. Zna ktoś odpowiedź???

Xalein
    Participant

Tym postem chciałby przypomnieć o poście znajudjącym się powyżej. Zna ktoś odpowiedź???

Widocznie nie 😉

PS Nie rob tak wiecej, jak ktos zna odpowiedz to napisze predzej czy pozniej

Tazman
    Participant

Mam BC ripa tego o którym pisałem. Nie moge zainstalować Foundation Plugin bo wtedy nie wlacza mi sie gra (pojawia sie kursorek z logiem GF i koniec). Czy tak jest w kazdym RIPIE?

To ( CD-EK )znaczy mam też z tym problemy, musisz edytować plugins.py i tam się pobawić chodzi o to aby nie pojawiła się linijka wsadowa typu: insert intrepid która faktycznie nie ma pokrycia tzn. takiego okrętu nie dogrywałeś. Nazwa okrętu który dograłeś ( jeżeli ) musi być identyczna z wpisem w podanym przeze mnie wcześniej pilku plugins.py czyli np. jeśli dograny przez ciebie intrepid posiada plik Intrepid

Mniej więcej jakoś tak to wygląda musisz pogłówkować i pamiętaj nie może tam być podany żaden okręt którego nie dogrywałeś a jeśli na początku jest # to te linijki są pomijane

Powoodzenia, i mam nadzieje że ci pomogłem 😉

mattik
    Participant

Z góry dzięki!

Piotr
    Keymaster

Nie chce się uruchomić.  Wyskakuje takie coś "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana" Reinstalowałem program 3 razy.

A więc tak pewna osoba  dała mi linka do forum BCfiles gdzie  było rozwiązanie problemu trzeba po prostu zainstalować ten plik http://download.microsoft.com/download/a/a...06/dotnetfx.exe  

Teraz działa,  NanoFX_2.0 BETA się instaluje tak samo Achilles tyle że sie ten Achiless nie chce uruchomic ale to chyba wina pliku po prostu musze  zainstalowac inna wersje bo tamta chyba po prostu nie działa.

Reyden
    Participant

Kurde , płytkę z BC mi trafił szlak .

i mam pytanie , moze ktoś BC udostepnić lub wgrac na ftp ( choćby mojego ) ❓

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram