Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Battlestar Galactica trafiona i zatopiona

Battlestar Galactica trafiona i zatopiona

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Keymaster

Stacja SyFy postanowiła nie zamawiać oczekiwanego przez fanów serialu BSG: Blood & Chrome. Tym samym jest to najprawdopodobniej koniec tego uniwersum, które miało tak fantastyczny start za sprawą remake'u dawnej serii Battlestar Galactica.

Źródło: TVline

Jamjumetley
    Participant

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Jakaś tragikomedia... Jeżeli mają kręcić po jednym odcinku (w porywach - sezonie), to niech sobie odpuszczą.

Diabeu
    Participant

Ja pier..lę, a trailer był taki świetny.

Lo'Rel
    Participant

SyFy to chyba jedna z najdziwniejszych stacji z jakimi miałem do czynienia. Jedyna stacja o tematyce sci-fi, która nie emituje sci-fi. Czy tylko mi coś tutaj nie gra?

Breen
    Participant

Pozostaje jeden wielki żal. Najpierw narobili smaku fanom serii a teraz pokazali im gest Kozakiewicza 🙁 . Co za durne czasy. Myslę, że już nie ma co liczyć na ambitniejszy serial SF bo w obencych czasach nie ma on racji bytu. Teraz rządzi komercja, płytka rozrywka dla mas. W tej sytuacji coraz mniejsze szanse na powstanie nowego serialu Star Trek. Oglądając Capricę miałem smak na to co będzie się działo dalej, niestety księgowi ukręcili łeb serii. Chrome and blood nawet nie miało szans.

Dr Bobaz
    Participant

A wystarczyłoby dodać wampira, wilkołaka i może gratis jakąś wróżkę, a serial byłby finansowym hitem!

r_ADM
    Participant

SyFy to chyba jedna z najdziwniejszych stacji z jakimi miałem do czynienia. Jedyna stacja o tematyce sci-fi, która nie emituje sci-fi. Czy tylko mi coś tutaj nie gra?

Syfy nie jest stacja o tematyce scifi. Po to wlasnie zmienili nazwe, zeby odciac sie od tego gatunku.

Lo'Rel
    Participant

Trafili w dziesiątkę.

Galactica
    Participant

Jaki trailer ❓ Reszty nie ma co komentować. Jeden wielki żal. Czas chyba zakończyć działalność SyFy.

kotek
    Participant

Wielka szkoda 🙁 Nie musze chyba nikogo przekonywac, ze jestem wielka fanka BSG (patrz avek 😉 ). BSG jest za dobre, zeby tak go porzucic. Moze inna stacja wykupi prawa? A moze znow po latach ktos odrzeje kotleta?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram