Babylon 5

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 253 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Pierwszy sezon jest nieco słaby i może zniechęcać, dopiero od połowy 2 się poprawia , 3 i 4 są wyśmienite, natomiast 5 już nieco podupadł, ale jest lepszy niż 1 sezon.Ja obejrzałem już cały Babylon 5 i uważam go za bardzo dobry serial, filmy także były dobre, poza "Lost Tales",który był słaby, teraz jestem po pilocie Crusade, ponoć ten serial jest dużo słabszy od B5, ale zobaczę jak obejrzę, pilot mi się podobał.

Krusty
    Uczestnik

Hej nie za grę aktorsko kocha się B5.

zdarom
    Uczestnik

W Crusade najbardziej zdenerwowało mnie to że w tak głupi sposób zakończyli ten serial. Mogli się chociaż postarać i wrzucić w ostatnim odcinku jakiś lek na tę zarazę.

Krusty
    Uczestnik

W Crusade najbardziej zdenerwowało mnie to że w tak głupi sposób zakończyli ten serial. Mogli się chociaż postarać i wrzucić w ostatnim odcinku jakiś lek na tę zarazę.

Nie, nie mogli kasacja był zaskoczeniem i JMS nic już nie mógł zrobić.

Cross
    Klucznik

Dobry spojler nie jest zły...

Flashbones
    Uczestnik

Razem z serialami Star trek, Babylon 5 to najlepszy serial SF.

Bloo_
    Uczestnik

Obejrzałem wczoraj The Gathering oraz 1x01 i jestem zadowolony. Czuć klimat i to, że najważniejsi są bohaterowie. Zobaczymy dalej, czy mi się nie znudzi... 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Pierwszy sezon może jest trochę nużący, ale kolejne są super.

Bloo_
    Uczestnik

Drugi odcinek bardzo fajny, jedynie końcówka taka sobie. Ten staruszek jest przerażający ;o

Crane
    Uczestnik

Odgrzebię trochę temat, bo od dziś AXN-SciFi zaczyna emisję tego serialu, na pierwszy ogień pilot czyli Babylon 5 : The Gathering. Serial ma być nadawany we wtorki i czwartki o 22.00

Match
    Uczestnik

Mam bardzo wiele wspomnień odnośnie B5, głównie to, że nie udało mi się przebrnąć przez pierwszy sezon 😛

Flashbones
    Uczestnik

Babylon 5 staje się bardzo dobrym serialem od 2 sezonu, pierwszy jest słaby chociaż i tu jest kilka ciekawych odcinków. Najlepsze są sezony 2 - 4(wyśmienite), seria 5 jest nieco słabsza, ale nadal bardzo dobra. Pierwszy sezon oglądałem z pół roku, a sezony 2-5 w tydzień. B5 to zarąbisty serial SF.

Galactica
    Uczestnik

Oglądnąłem pilota. Przemęczę pierwszy sezon, a potem się zobaczy. Piszecie, że warto drugi sezon obejrzeć więc mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Match
    Uczestnik

Powodzenia, mnie to przerosło :/

Coen
    Uczestnik

Proponuje kiedyś wrócić Match. Po pierwszym robi się ciekawiej, a od 3 już wymiata 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 253 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram