Forum Fantastyka Star Trek AXN i Enterprise

AXN i Enterprise

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
  • Author
    Participant

Jak podaje tygodnik To i Owo , od przyszłej niedzieli na kanale AXN ma leciećEnterprise , godz. emisji : 20.20 🙂 🙂 Tylko sie teraz modlic żeby AXN zwiększyło swój zasięg 😀 🙂 🙂

Coen
    Participant

Sam to widziałem w magazynie, i jeśli to nie jest kaczka dziennikarska to pasowałoby jakos nagrodzić AXN. Może umieszczać baner do ich strony netowej za darmo na stronach trekowych lub jakos inaczej promowac te stacje?

Slawek
    Moderator

[ocenzurowane dla bezpieczeństwa swego i innych]

Coen
    Participant

Nom, w niedziele o 20 to bedą masowe pielgrzymki trekerów przed odbiorniki. A co lub rodziców namawiać 🙂

Slawek
    Moderator

A to będzie od tej teraz niedzieli (02 V 04) czy jeszcze następnej (09 V 04)??

Coen
    Participant

Od tej bo mi sie lekko pomyliła dzisjasza data. A więc macie pół tygodnia 😉

Krusty
    Participant

No super star trek w Polsce a ja nie mam AXN :(... (cenzura) Multimedia.. już do nich emaila wysyłam... może się uda... co do banerka to w pełni popieram... może petycja pomogła ;)... już widzę minę niektórych... a tak serio to teraz musimy zadbać by entka nie skasowano.

Slawek
    Moderator

Od tej bo mi sie lekko pomyliła dzisiejsza data. A więc macie pół tygodnia 😉

Już się bałem, że będę musiał czekać dwa tygodnie ;). Teraz tylko wytrwać do niedzieli...

A macie jakieś szersze informacje na ten temat? Bo na razie wiem(y?) tyle, że w niedziele o 20:20. Ale to będzie leciało codziennie, co tydzień, ile sezonów itp??

Coen
    Participant

Jak znam Axn bedzie co tydzien (+ 1k3 powtórek w ciagu tygodnia), oraz narazie puszczają, bo juz 4 sezon leci)

Slawek
    Moderator

W sumie nie wiem czy to dobrze czy źle... Jeden odcinek na tydzień. Z jednej strony mało bo trzeba będzie czekać cały tydzień aby oglądnąć kolejny odcinek (jeden sezon w pół roku?) ale z drugiej jeśli będą emitować wszystkie sezony to będziemy się cieszyć i radować gdyż będziemy mieli treka w polskiej TV przez dłuuugi czas ;).Dochodze do wniosku, że najlepsze by były dwa odcinki w tygodniu - w sobotę i niedziele. Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma.

Thengel
    Participant

Ktoś wie jaka warszawska kablówka ma AXN?

Biken
    Participant

i ktoś może sobie z satelity na kompa nagrać 🙂 bo w paczce pol***u idzie .Coraz bardziej mi się AXN podoba - jak zrobimy BIGGG oglądalność to może pójdą dalej i może voy-a ds...... ale się zagalopowałem... 🙂

Coen
    Participant

No sądzac po odzewie narazie niebadzo w to wierze niestety:( Wszyscy płakali ze ST u nas nie puszczają a teraz odnosze wrazenie ze wielu trekerów nawet ogladać nie będzie

Slawek
    Moderator

Wielu nie będzie oglądać bo wielu nie ma AXN, przed chwilą zresztą natknąłem się na taką grupkę na IRCu ;). Ale skoro emitują andromedę która nie mogła mieć z góry jakiejś liczby fanów, to z entkiem pewnie będzie podobnie. Ja mam nadzieje, że wyemitują więcej niż 1 sezon.A co do innych serii... nie liczcie na to ;). Prędzej bym się SG spodziewał na AXN (tak w nawiasie mówiąc to fajnie by było).

Gosiek
    Participant

Ja mam za to wrażenie, że nikt sobie nowej kablówki dla samego Entka nie założy. Żeby była szansa na jakieś inne ciekawe seriale to może jeszcze... Poza tym trzeba pamiętać, że jeśli ktoś ma stały dostep do netu i jest Entkiem zainteresowany to ma go raczej na bieżąco, więc emisja w tv to dla niego dodatek. Ale jest szansa (choć ze wzgledu na wybór akurat tego serialu niezbyt wielka niestety), że dzieki pokazaniu serialu w AXN trekowi przybędzie trochę nowych fanów. I oby tak się stało. 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram