Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki Aktualnie oglądam...

Aktualnie oglądam...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 483 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Castle to dobry serial oglądam od pierwszego sezonu, ale ostatnio zrobiło się jakieś romansidło, wiec zastanawiam się czy dalej oglądać, zacząłem oglądać Hawaii Five-O jestem teraz na pierwszym sezonie serial coraz bardziej mi się podoba i chyba wrzucę go na listę do oglądania. Oglądam dość dużą ilość seriali. W zawieszeniu mam sporą ilość seriali które już się zakończyły, ale jak to w życiu zawsze brakuje czasu, może za kilka lat obejrzę wszystko co mam zaplanowane. Niestety sf ma kryzys pozostaje tylko pomarzyć o nowym serialu treka lub o jakimś fajnym serialu kosmicznym.

Diabeu
    Uczestnik

Jeżeli chodzi o seriale policyjne, to The Shield jest nie do pokonania.Ludy mówią, także, że Wire jest genialny, ale niestety jeszcze nie oglądałem.Quark ładna lista, lubię ludzi którzy oglądają dobre seriale, więc może się polubimy ;)A do mojej dochodzi jeszcze Arrow, American Horror Story Asylum oraz Mad Men.

Flashbones
    Uczestnik

Quark ładna lista, lubię ludzi którzy oglądają dobre seriale, więc może się polubimy 😉

Pewnie, że się polubimy 🙂 Oglądamy dużo seriali i sporą liczbę tych samych.

The Shield obejrzałem kilka odcinków i na pewno kiedyś dokończę, The Wire nie widziałem, ale czytałem wiele pozytywnych opinii. American Horror Story obejrzałem pierwszy sezon, Asylum jeszcze nie próbowałem, ale pewnie zobaczę. Arrowa oglądam ze względu na Smallvile które już dawno temu zakończyłem, spędziłem mile chwile oglądając, można powiedzieć że stałem się fanem w trakcie oglądania 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Jakiś czas temu zaczął się nowy sezon w świecie seriali, a oto moja lista:

1.Dexter

2.Homeland

3.Mentalist

4.Revenge

5.Revolution

6.Breaking Bad

7.Supernatural

8.Arrow

9.Last Resort

10.Person of Interest

11.Hunted

12.Fringe

13.Strike Back

14.NCIS

15. Castle

16. Hawaii Five-O

17. Nikita

18. JAG sezon 7

Nie widzę Boardwalk Empire, no nie gadaj, że nie oglądałeś 😉

Cross
    Klucznik

Do tego co tam macie, dorzucam jeszcze:

The Bletchley Circle (jak ktoś lubi brytyjskie kryminały dziejące się w latach 50-tych XX wieku)

Bikie Wars: Brothers in Arms (jak ktoś lubi Sons of Anarchy 🙂 6-odcinkowa miniseria (oparta na faktach) o konflikcie australijskich klubów Commancheros i Bandidos)

Flashbones
    Uczestnik

Oglądałem pierwszy sezon, ale jakoś tak odłożyłem i tak czeka już jakiś czas 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Jesli chodzi o brytyjskie seriale to oglądam Strike Back, The Hunted, Luther. Oglądałem także The Fades ale niestety anulowali.

Diabeu
    Uczestnik

Oglądałem pierwszy sezon, ale jakoś tak odłożyłem i tak czeka już jakiś czas 🙂

To dawaj dalej, bo ten serial im dalej tym się coraz lepszy robi.

Luthera widziałem także, polecam gorąco, naprawdę nietuzinkowa kreacja i świetna fabuła.

Flashbones
    Uczestnik

Luthera widziałem także, polecam gorąco, naprawdę nietuzinkowa kreacja i świetna fabuła.

A oglądałeś Breaking Bad zarąbisty serial polecam 🙂

fluor
    Klucznik

Oglądam TOOOOOSi jest to źródłem wielu ciekawych i fascynujących obserwacji

Diabeu
    Uczestnik

A oglądałeś Breaking Bad zarąbisty serial polecam 🙂

Oczywiście, oglądam od początku, czyli od 2008 roku, moim zdaniem jest to najlepszy serial ostatnich lat a kto wie czy i nie najlepszy w dziejach całej telewizji.

Jak pomyślę, że na drugą połowę piątego sezonu trza czekać jeszcze do lipca to...

krew mnie zalewa 🙁

Cross
    Klucznik

Stacja ABC anulowała produkcję "Last Resort" i "666 Park Avenue"

Szkoda, oba miały mało konkurentów w swoich gatunkach.

Piotr
    Klucznik

Frak, Last Resort bardzo dobrze mi się ogląda(ło).

Flashbones
    Uczestnik

Szkoda Last Resort, 666 Park Avenue nawet nie zaczynałem bo już dawno było pewne ze anulują.

Cross
    Klucznik

Dołączona grafika

Nie ma ta pani szczęścia do seriali, anulowany Dollhouse, teraz Last Resort...

Polecam kolejny brytyjski miniserial Secret State:

http://www.byrneholics.com/2012/news/gabri...-formerly-coup/

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 483 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram