Addony?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Korzystajac z update serwera zadam nurtujace mnie pytanie.Sa jakiekolwiek addony,programy,mody czy cos w tym rodzaju pomagajace/poprawiajace gre? Nie chodzi mi o cheaty tylko cos w rodzaju addanow w WoWie.Przydaly by sie jakies dodatki zmieniajace naprzyklad interfejs (standardowy jest gorzej niz tragiczny).Szukalem jakis informacji na naszym forum ale nie znalazlem.Jezeli ktos zna i uzywa prosil bym o info.

Odan
    Participant

nie ma żadnych addonów i nie będzie, nawet grafiki modować nie można (bo wszystkie pliki graficzne zawarte sa w 1 pliku ktory jest sprawdzany przy każdym odpaleniu gry)

FasolaXX
    Participant

Ok dzieki,domyslalem sie tego poniewaz nigdzie nic nie ma na ten temat.Swoja droga szkoda bo bardziej by to rozwinelo cala gre,ba sami gracze by ja rozwijali 🙁

Odan
    Participant

kiedyś można było zmienić kursor i kolor ikon skili BO ale zablokowali tą możliwość ingerowania w kod gry

V'Las
    Participant

Dobrze że addony zmieniające wazne ustawienia są zakazane, bo ich dopuszczenie powodowałoby zaburzenie balansu gry. Mogliby jednak w końcu sami (twórcy) poprawić grafikę gry, przynajmniej tak, aby posiadacze mocnych komputerów mogli sobie ustawiać jeszcze wyższe niż dzisiejsze ustawienia. Obecna grafika nie jest brzydka, ale powoli zaczyna trącić myszką, zwłaszcza przy zbliżeniach.

Silver Phoenix
    Participant

nie ma żadnych addonów i nie będzie, nawet grafiki modować nie można

Można. Jest mod, pozbawiający ubrań żeńskie modele. Fakt, że to raczej dla zapalonych erotomanów, ale... Jest.

I co więcej - działa. Czyli mówiąc ogólnie - da się.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram