Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Accolades: Sezon 10 + około-dziesiątkowe

Accolades: Sezon 10 + około-dziesiątkowe

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Zgodnie z kilkusezonową tradycją poniżej znajdziecie listę accolade (przy okazji podziekowania dla wszystkich informatorów):

===== Wprowadzenie do sezonu 10 =====:

Dodane do misji wcześniejszych, niezwiązanych z sezonem 10:

• The Act of Conscience (10) - Zdobyć butelkę Kanar dla Kardazjanina, ale odmówić jej przekazania (Second Wave),
    • Always Time for Science (10) - przeskanować anomalię w Viscous Circle
    • The Klingon War (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Klingon War
    • Wasteland (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Wasteland
    • The Romulan Mystery (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Romulan Mystery
    • The Cardassian Struggle (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Cardassian Struggle
    • The Borg Advance (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Borg Advance
    • The Breen Invasion (10) - przejść wszystkie misje z epizodów Breen Invasion

Misja "Uneasy Allies":

• The Admiral Doesn't Get Hands Dirty (10) - za przydzielenie odpowiednich boffow (sci,engi,tac) do naprawy statku
    • Curse Your Sudden but Inevitable Betrayal (10) - pokonanie VanZyl w mniej niż 30 sekund

===== Sezon 10 =====:

Zabójstwa:

• Radiant (10) - strącenie 20 Heralds shipów
    • Darkness Vanquisher (10) - strącenie 100 Heralds shipów
    • Light Bringer (10) - strącenie 200 Heralds shipów
    • Crusader (10) - zabicie 100 Heraldów
    • Shadow Slayer (10) - zabicie 500 Heraldów
    • Demo Bane (10) - zabicie 1000 Heraldów

Inne:

• Spattered (10) - przejść misję "Blood of Ancients"
    • Cruisin' (5) - w misji "Delta Flight" przelecieć przez wszystkie punkty na poziomie Easy
    • Danger Zone! (10) - w misji "Delta Flight" przelecieć przez wszystkie punkty na poziomie Normal
    • Ace (10) - w misji "Delta Flight" przelecieć przez wszystkie punkty na poziomie Hard
    • From Paris, With Love (10) - przejść misję "Delta Flight"
    • Disabled the Herald Sphere (10) - w misje PvE The Herald Sphere chyba ubić Dreadnoughta na końcu

Reputacja:

• Iconian Resistance (10) - zdobyć 5 Tier reputacji
    • Iconian Resistance Elite (75) - kupić w reputacji wszystkie 3 części setu naziemnego

Naprawione:

• Inspired (10) - przelecieć blisko wież na trzech mapach w Solanae Sphere (bo naprawili Space Battle Zone - tam trzeba przelecieć blisko fruwających szczątków wieży w północno-zachodniej częsci mapy)

Usunięte:

• Sirius Rookie/Combatant/Defender
      Regulus Rookie/Combatant/Defender
      Pi Canis Rookie/Combatant/Defender
      Alpha Centauri Rookie/Combatant/Defender
      Psi Velorum Rookie/Combatant/Defender
      Iota Pavonis Rookie/Combatant/Defender
      Beta Ursae Rookie Rookie/Combatant/Defender
      Alpha Trianguli Rookie/Combatant/Defender
      Zeta Andromedae Rookie/Combatant/Defender
      Gamma Orionis Rookie/Combatant/Defender
    FAB
    Participant

Dzięki Śmiecho.

Piotr
    Keymaster
    • Curse Your Sudden but Inevitable Betrayal (10) - pokonanie VanZyl w mniej niż 30 sekund

To Wam działa? Bo na pewno miałem poniżej 30 sekund.

Smiecho
    Participant

Działa. Nie wiem, od którego momentu liczy się czas, ale mnie udało się za pierwszym razem. Zacząłem bić od razu po animacji.

FAB
    Participant

^ Nie wiedziałem o tym Accolade i mam wrażenie, że nic się nie pojawiło na ekranie po jego zdobyciu. Fakt jest jednak taki, że w logu stoi jak byk, że je zdobyłem i punkty zostały przyznane.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram