Accolades: s8 + Winter Event 2013 + s9

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 76 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

Cryptic "wie" o problemie. Czy naprawią to inna kwestia.

Smiecho
    Uczestnik

Dla formalności: dodałem w pierwszym poście nowe acco do zdobycia na Risie. Zeszłoroczne są w innym wątku.

Slawek
    Moderator

Skoro letni i zimowy event to już standard w STO, to może lepiej wydzielić te informacje do osobnych wątków, które - w miarę możliwości - będą aktualizowane co roku? Myślę, że lepiej zebrać te informacje w jednym miejscu, aniżeli dzielić na kolejne tematy wg roczników.

FAB
    Uczestnik
    • Ripper - ukończyć wyścig 20 razy lub wygrać wyścig.

Śmiecho, poprawisz?

FAB
    Uczestnik

S 9,5:

Research & Development Unlocked

R+D - Dabbler

R+D - Genius

Ugand
    Uczestnik

S 9,5:

Research & Development Unlocked

R+D - Dabbler [za zdobycie wszystkich projektów w starym systemie]

R+D - Genius [za 1500 pkt. starego RnD]

to jest już bezcelowe, bo nie ma jak tego zdobyć. ew. dodać adnotację, że takie coś istnieje, ale jest niemożliwe do zdobycia

Slawek
    Moderator

A nie było na forum podczas "testów" Tribbla, że te same accolade będzie można zdobyć na którymś levelu nowego systemu?

Ugand
    Uczestnik
    • Two titles have been added for participating in the prior incarnation of the crafting system:

"Dabbler", for having made anything at all in the previous system.

"Genius", for having reached 1500 General Research Skill.

http://sto-forum.perfectworld.com/showpost.php?p=17786791&postcount=1

jeżeli moja zdolnośc czytania ze zrozumieniem nie pogorszyła się, to dotyczy to wyłącznie starego systemu. nowy wprowadził zestaw swoich accolades, do zdobycia na bodajże 5,10,15 i 20 lvl w każdej dziedzinie.

z resztą "dabbler" i "genius" to są wyłącznie tytuły + wpis do Accolades z wynikiem 0 pkt.

Slawek
    Moderator

Nie czytałem całych patch notes, tylko jakiś post jeszcze z testów Tribble, dlatego mi się wydawało, że te tytuły będą właśnie za kolejne levele R&D. Może mi się coś popierdzieliło.

Ugand
    Uczestnik

w sumie nie wiem, dlaczego tak późno o tym pomyślałem, ale Accolades za eksplorację mgławic, od czasu wejścia S9.5, działa również w miejscach, w których wcześniej nie dało się ich zdobyć (sprawdzone dla federatów):

-T'ong Nebula

-Eridon Nebula

-Azlesa Expanse

-D'kel Star Cluster

Smiecho
    Uczestnik

Dodajmy do tego Gamma Orionis, do której wcześniej można było dolecieć, ale której accolade był zbugowany.

Ugand
    Uczestnik

Dodajmy do tego Gamma Orionis, do której wcześniej można było dolecieć, ale której accolade był zbugowany.

rozumiem, że chodzi o Gamma Orionis Defender?

Smiecho
    Uczestnik

Tak. Przed 9,5 nie było możliwe otrzymanie tego Acco. Teraz (podobno) już jest.

Ugand
    Uczestnik

Tak. Przed 9,5 nie było możliwe otrzymanie tego Acco. Teraz (podobno) już jest.

właśnie przed chwilą wyleciałem stamtąd - nadal potrzebna jest misja Defend the Gamma Orionis Sector Block

Smiecho
    Uczestnik

No tak... Nie w Moskwie, tylko w Leningradzie, nie samochody, tylko rowery, itd. 🙂

Mnie temat nie dotyczy, stąd traktowałem temat po macoszemu, ale pamiętam, że na oficjalnym forum ludzie byli wniebowzięci z powodu przywrócenia Gamma Orionis. Po Twoim poście poszukałem źródła tej wiadomości i...
    4 sierpnia (czyli nie tak dawno temu), oficjalnie przyznano, że błąd istnieje i obiecano się nim zająć:

Issue verified and sent on to be fixed. Thanks for the report.

Obiecuję więcej nie powtarzać niesprawdzonych plotek. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 76 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram