Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki 9 najlepszych seriali science-fiction

9 najlepszych seriali science-fiction

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 115 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

Dragonball mi do tego rankingu nie pasuje (a Z i GT to kolejne jego serie)

A Kleszcz albo Angel pasują do tej listy?

Eviva
    Uczestnik

Animowany Kleszcz to było coś 😀 jak zatakowały ich Szwajcarskie scyzoryki to z bratem polegliśmy - nie wspominając, że człowiek dywan czy człowiek klej też powalał (Albo moc pod tytułem : Ja Kocham wiewiórki albo SarCastro)

No i oczywiście Szept - kapibara ... największy chomik świata XD

Kochałam ten serial za lekko spaczone i prześmiewcze poczucie humoru.

Do dziś mam do niego wieeeeelki sentyment !

XD XD XD

Ja też go bardzo lubię (a ten odcinek, gdy Kleszcz zamieniał się w roślinkę, bomba). Natomiast produkcje typu Dragonball powodują u mnie natychmiastowy odruch wymiotny. Nie znoszę tego z całego serducha.

The D
    Uczestnik

Nie oglądałem Dragonballa za młodu, bo nie miałem RTL, czy na czym to leciało. Choć koledzy mówili mi, że przypominam jedną z postaci 😉 Pierwsze odcinki obejrzałem dużo później w internecie i zastanawiałem się, czy ci ludzie się tak pasjonowali.

Eviva
    Uczestnik

Nie oglądałem Dragonballa za młodu, bo nie miałem RTL, czy na czym to leciało. Choć koledzy mówili mi, że przypominam jedną z postaci 😉 Pierwsze odcinki obejrzałem dużo później w internecie i zastanawiałem się, czy ci ludzie się tak pasjonowali.

To jedno z tych pytań, na które nigdy-przenigdy nie poznamy zadowalającej odpowiedzi.

Jamjumetley
    Uczestnik

Miałem kiedyś kilkudniową wycieczkę klasową. Mieszkaliśmy w pensjonacie. Zaplanowaliśmy sobie mecz siatkówki na świeżym powietrzu. Oczywiście połowa klasy zamiast się zjawić wolała odpalić Dragonball na telewizorze. Też nigdy nie rozumiałem co ludzi ciągnęło do tego serialu...

Flashbones
    Uczestnik

Też nigdy nie rozumiałem co ludzi ciągnęło do tego serialu...

Ja także nie rozumiałem tej fascynacji.

Takeda
    Uczestnik

e tam nie znacie się ;P, ja do dziś mam prawie wszystkie odcinki i czasem jakiś sobie obejrzę, jak by nie patrzeć większość późniejszych shoenów powiela schematy wymyślone przez Akirę

zdarom
    Uczestnik

e tam nie znacie się tongue1.gif, ja do dziś mam prawie wszystkie odcinki i czasem jakiś sobie obejrzę, jak by nie patrzeć większość późniejszych shoenów powiela schematy wymyślone przez Akirę

Dokładnie, nie znają się. Aby to oglądać trzeba mieć wspaniałe wyczucie gustu i smaku hehe

Lo'Rel
    Uczestnik

Jasne jasne...

zdarom
    Uczestnik

tak tak 😆

Eviva
    Uczestnik

Nie kłóćcie się, jeden woli to, drugi tamto, jeden TOS, drugi "Smak twoich ust", a trzeci "Pokemona" lub "Hannah Montana" (brr). Trudno, tak urządzony jest świat. Ja tam całą tę pseudojapońszczyzne w typie 'Dragonball", "Shaolin", "Bakugan" czy inne taki, osobiscie uważam za jedną wielką pomyłkę. Jak powiada pewien Wolkanin: "Możesz się ze mną zgodzić, albo być w błędzie."

Romek 63
    Uczestnik

"Możesz się ze mną zgodzić, albo być w błędzie."

Zgadzam się ;D

sjurek102
    Uczestnik

Nie kłóćcie się, jeden woli to, drugi tamto, jeden TOS, drugi "Smak twoich ust", a trzeci "Pokemona" lub "Hannah Montana" (brr). Trudno, tak urządzony jest świat. Ja tam całą tę pseudojapońszczyzne w typie 'Dragonball", "Shaolin", "Bakugan" czy inne taki, osobiscie uważam za jedną wielką pomyłkę. Jak powiada pewien Wolkanin: "Możesz się ze mną zgodzić, albo być w błędzie."

I rzecz biorąc na poważnie taka jest PRAWDA.

Bartas
    Uczestnik

A ja się tylko dołącze do zachwytów nad Kleszczem 🙂 Ależ to była genialna bajka 🙂 ŁYCHA!!!!!!!!!! 😉

Eviva
    Uczestnik

A ja się tylko dołącze do zachwytów nad Kleszczem 🙂 Ależ to była genialna bajka 🙂 ŁYCHA!!!!!!!!!! 😉

NOOO! Odżałować nie mogę, że jej nie nagrałam, gdy miałam okazję

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 115 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram