Forum Fantastyka Inne sci-fi i pozostałe gatunki 9 najlepszych seriali science-fiction

9 najlepszych seriali science-fiction

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 115 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Cross
    Klucznik

Tak niska pozycja Voyagera to hańba, szósta pozycja Buffy to pomyłka.

I ja macham szabelką!

Eviva
    Uczestnik

Lo'Rel

TY lubisz "He-mana"?! Bomba, nie sadziłam, że ktoś poza mną jeszcze przepadał za tym serialem. Ja mam nawet ponagrywane sporo odcinków, az wstyd się przyznac w tym wieku....

Tak niska pozycja Voyagera to hańba, szósta pozycja Buffy to pomyłka.

I ja macham szabelką!

I ja się przyłączam, a chyba juz wiecie, że do machania jestem pierwsza.

zdarom
    Uczestnik

Ja też bardzo lubię "He-Mana" 🙂

Aquenral
    Uczestnik

A ja nie, jakoś nigdy mi się nie spodobał, ech, jestem chyba na to za młodym rocznikiem :<

The D
    Uczestnik

Gdy byłem dzieckiem bardzo mi się podobał, przy powtórce jako nastolatek dużo stracił.

Lo'Rel
    Uczestnik

Takie powtórki po latach zazwyczaj tracą w oczach starszego. He-Man był fantastyczny, miałem nawet kolekcję figurek He-Mana. Mocy przybywaj!!! 😛

Lakme
    Uczestnik

No ba !!Kiedyś He-Man był chyba jedynym serialem przygodowo-fantastycznym dla młodej widowni :)Pózniej dano nam więcej wyboru i to ma swoje owoce 😀

Eviva
    Uczestnik

Takie powtórki po latach zazwyczaj tracą w oczach starszego. He-Man był fantastyczny, miałem nawet kolekcję figurek He-Mana. Mocy przybywaj!!! 😛

A widziałeś wersję fabularną, z Dolphem Lundgrenem? Nienajgorsza nawet, ale dużo zalezy od tego, jakie tłumaczenie. Najlepiej ogląda się w oryginale.

A ja nie, jakoś nigdy mi się nie spodobał, ech, jestem chyba na to za młodym rocznikiem :<

Wykręty, na tej zasadzie TOS nie powinien podobac się nikomu z nas!

No ba !!

Kiedyś He-Man był chyba jedynym serialem przygodowo-fantastycznym dla młodej widowni 🙂

Pózniej dano nam więcej wyboru i to ma swoje owoce 😀

Ale jaki to wybór! Pseudojapońskie maszkary mostly. Dla mnie "He-Man" pozostał najlepszym z tych seriali.

Aquenral
    Uczestnik

A tak a propos wysokiej pozycji Kleszcza:

Link!

zdarom
    Uczestnik

Takie powtórki po latach zazwyczaj tracą w oczach starszego.

Dla mnie jest jedna produkcja który nie traci nic, bez względu na ilość powtórek. To Dragonball, Z, GT 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Dragonball nie widzę tam nic ciekawego, nie moja epoka. Z ciekawości, co to jest Z i GT?

Cross
    Klucznik

Dragonball nie widzę tam nic ciekawego, nie moja epoka.

Dokładnie, jeszcze "Złap je wszystkie!" :wacko:

Match
    Uczestnik

Dragonball mi do tego rankingu nie pasuje (a Z i GT to kolejne jego serie)Ale że nie znalazł się w nim Exosquad, to już jest duży błąd. W tym serialu było wszystko - od ładnej animacji, przez bardzo dobrze zwizualizowane bitwy po poważne (i dobrze ukazane!) rozterki moralne.

Flashbones
    Uczestnik

Ja jakoś do Dragonballa nigdy się nie przekonałem mimo że był kiedyś popularny i dużo osób się nim fascynowało.

Lakme
    Uczestnik

Animowany Kleszcz to było coś 😀 jak zatakowały ich Szwajcarskie scyzoryki to z bratem polegliśmy - nie wspominając, że człowiek dywan czy człowiek klej też powalał (Albo moc pod tytułem : Ja Kocham wiewiórki albo SarCastro)No i oczywiście Szept - kapibara ... największy chomik świata XDKochałam ten serial za lekko spaczone i prześmiewcze poczucie humoru.Do dziś mam do niego wieeeeelki sentyment !XD XD XD

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 115 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram