Forum Fantastyka Star Trek Życie i aktorstwo Williama Shatnera

Życie i aktorstwo Williama Shatnera

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 209 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

Eviva bez urazy ale w twoich wypowiedziach rysuje się chora (może troszkę mocno powiedziane) fascynacja 2 osobami z TOS a reszta w drugą stronę. P.S. Mam nadzieję że Rada Najwyższa tegoż oto forum nie będzie mi nic wypominać.

Eviva
    Uczestnik

Eviva bez urazy ale w twoich wypowiedziach rysuje się chora (może troszkę mocno powiedziane) fascynacja 2 osobami z TOS a reszta w drugą stronę.

P.S. Mam nadzieję że Rada Najwyższa tegoż oto forum nie będzie mi nic wypominać.

Spoko, Rada Najwyzsza ma inne rzeczy na głowie niż stawanie w obronie Evivy. Zwłaszcza, że masz poniekąd rację, ale ja się pytam, co z tego? Za to jeszcze ludzi nie wieszają. Poza tym... nie lubię Stewarta, ale bardzo lubię tak: Wesleya Crushera, Tashę Yar, kapitana Archera, T'Pol, Tripa, doktora Phloxa, Sovala, Shrana, Janeway, Parisa, chorążego Kima, Kes, Doktorka, nawet poniekąd Tuvoka, choć z niego taki Wolkanin, jak z koziej... Nienajgorsza armia. Tak że nie całkiem jest tak, jak napisałeś, choć wiele w tym prawdy.

fluor
    Klucznik

Wątek wolkański przeniesiony do odpowiedniego tematu.

Eviva
    Uczestnik

William Shatner ma swoją figurę z wosku w muzeum Madame Toussaud - i to bardzo udaną. Sam uczestniczył w odsłonięciu, a oto zdjęcie figury. Sami oceńcie, czy nie piękna?

Dołączona grafika

fluor
    Klucznik

Imponujące podobieństwo 🙂

Eviva
    Uczestnik

Dla tej Madamy pracują najlepsi zawodowcy i byle kogo nie portretują... Wybacz, musiałam to napisać 😎

Cross
    Klucznik

Dla tej Madamy pracują najlepsi zawodowcy i byle kogo nie portretują...

Nie wspominając o takich tuzach jak Paris Hilton, Britney Spears czy dziecko Jolie i Pitta. Coraz więcej tam osób znanych z tego, że są znani.

Barusz
    Uczestnik

Będzie oftop, ale nie należy stawiać Britney Spears między dwojgiem pozostałych. Jej muzyki można nie lubić, aktorstwa też (np. ja korzystam z tych praw ;)) ale doszła do czegoś ciężką pracą i jakimś tam talentem, a nie wydawaniem pieniędzy rodziców. W wywiadach nie wypada źle, wygląda na osobę mającą dystans do siebie.A woskowy Shatner świetny 😉

Eviva
    Uczestnik

Nie wspominając o takich tuzach jak Paris Hilton, Britney Spears czy dziecko Jolie i Pitta. Coraz więcej tam osób znanych z tego, że są znani.

Naprawdę musiałes to napisać 😥 ?

Będzie oftop, ale nie należy stawiać Britney Spears między dwojgiem pozostałych. Jej muzyki można nie lubić, aktorstwa też (np. ja korzystam z tych praw 😉 ) ale doszła do czegoś ciężką pracą i jakimś tam talentem, a nie wydawaniem pieniędzy rodziców. W wywiadach nie wypada źle, wygląda na osobę mającą dystans do siebie.

Ja tam lubię piosenki Britney Spears, choć jej samej raczej nie - drażni mnie. Ale śpiewa naprawdę świetnie.

A woskowy Shatner świetny 😉

Prawda 🙄 ?

Jamjumetley
    Uczestnik

A woskowy Shatner świetny 😉

I nie truje, że go do filmu nie wzięli. Sorry, musiałem zatrollować 😛

Barusz
    Uczestnik

Bo nikt go nie pyta ;> Gdyby Shatnera-z-krwi-i-kości nie pytano o to w wywiadach na marginesie innych spraw, to też by nie truł 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Piękny Kirk 😛 gładki i błyszczący. A poważnie, świetna figura.

Tylko, że nigdy nie odda tej iskry w oku... Musiałam to napisać. 😛

Kamil
    Uczestnik

Dla tej Madamy pracują najlepsi zawodowcy i byle kogo nie portretują... Wybacz, musiałam to napisać 😎

Kochana lepsze od tego angielskiego podrabianego kotleta jest muzeum figur woskowych we francji Muzeum Grevin. 🙄

Manul
    Uczestnik

Eviva mnie za to zabije, ale ta figura przystojniejszą mi się być wydaje od true Kirka.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 209 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram