Forum Trek.pl Newsy Star Trek Zrujnuj Star Treka

Zrujnuj Star Treka

Wyświetlanie 9 wpisów - od 31 do 39 (z 39 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Silver Phoenix
    Uczestnik

BetleH Cię nie obroni gdy Romki zastosują tajny cios (w plecy).

A kto się do Romka odwraca plecami? Chyba tylko samobójca 😉

Toreth
    Uczestnik

Wybacz Toreth. Nudziarą 🙂 Zmyliła mnie ta osobliwa moda na brody u kobiet, nigdy nie byłem w HongKongu, to nie wiem jak tam się noszą.

Jest jakaś zasada, że babeczki mają mieć w avkach babeczki, chopcy - chopców, a brodaci - brodatych? 😮

No to macie pecha, "Tom" Riker zostaje :wub:

Nie wiem, kto się do Romków odwróci plecami, ale Romki na pewno się nie odwrócą do Breen 😉

fluor
    Klucznik

Zastanawia mnie kiedy Dominium lub jakaś inna potęga zrobi sobie takich wojowników, którzy nie posiadają pleców 🙂

Tsalex
    Uczestnik

Nie wiem, kto się do Romków odwróci plecami, ale Romki na pewno się nie odwrócą do Breen 😉

Jeden z najlepszych odcinków w DS9 gdy Romulanka mówi do Bashira gdy są w niewoli Dominium że żaden Romulanin nie odwraca się plecami do Breen jak jeden z nich zabija Jem Hadar mimo że sam też ginie.

Jamjumetley
    Uczestnik

Wracając do tematu - duża część obrazków była dla mnie zupełnie nie zrozumiała, a już na pewno nie obrzydziła mi Star Trek. Co do Shatnera - niedawno odpaliłem sobie wszystkie filmy na DVD. Dawno piątki nie widziałem i muszę przyznać, że nie było tak źle. Owszem - sporo bym zmienił, ale film był nawet strawny.

fluor
    Klucznik

Jar Jar Binks, ulubiona postać fanów Gwiezdnych Wojen, nie jest w stanie obrzydzić Treka, jeśli zważyć na to kto był jej autorem 🙂

Piotr
    Klucznik

Jar Jar obrzydza samo Star Wars, a co dopiero Treka. ;P

Jamjumetley
    Uczestnik

Jar Jar Binks, ulubiona postać fanów Gwiezdnych Wojen, nie jest w stanie obrzydzić Treka, jeśli zważyć na to kto był jej autorem 🙂

A rzeczony autor? 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Doskonały serial tyle, że u nas nawet całego nie puścili. Ale widać za młody na to byłeś.

Może i byłem za młody i w związku z tym? Bo nie rozumiem celu tej ironii? Serial doskonały? Jak dla kogo... Mnie nudził.

Wyświetlanie 9 wpisów - od 31 do 39 (z 39 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram