Zgłasza się czwarty do brydża :)W grze strategicznej nie bedzie zadnej mapy bo i po co? Czy w walce z Borg jest potrzebna???W grze taktycznej mapy powinny być wysyłane na maile, by szpiedzy nie wykradli nam materiałów.
1. W walce z borg ni potrzebna jest mapa. I tak wszyscy zostaną wyrżnięci 100 postów dalej. 2. Czy jest w Polsce jeszcze jedno forum ST z grą RPG w zestawie? Eeeee co mi tam. Kupuję. ;>
Niech się tu gracze zbytnio nie emocjonują nową rozgrywką, wcześniej trzeba skończyć Prawdziwy Typhoon. Kiedyś robiłem przeliczenie raz na tydzień, a teraz muszę czekać aż odpisze większość.Jak to mawiał premier Belka: "Do roboty!". Na zaciąganie się do nowej wojny jeszcze mamy czas.
@ Fercart Akurat jest 5:3 dla gry taktycznej , tylko ja błędnie zagłosowałem , pomyliła mi się strategiczna wersja z taktyczną . A co do samej gry , to najpierw trzeba dokończyć to co jest już w toku , a potem dopiero się zabierać za kolejną grę.
Sorki Reyden ale nacisnąłeś guziczek 😀 i jest po ptokach - jak to się mówi. Ja głosowałem na strategie. Chwilowo znudziło mi się wydawanie podobnych rozkazów przez 10 rund.A co do aktualnych gier - to poprawcie mnie jeśli się mylę - ale czy przypadkiem nie ciągniecie ich już tylko na siłę??? Tylko po to by dla zasady je skończyć??
A co do aktualnych gier - to poprawcie mnie jeśli się mylę - ale czy przypadkiem nie ciągniecie ich już tylko na siłę??? Tylko po to by dla zasady je skończyć??
Równowagę sił na pewno ale Typhoon jeszcze jakoś żyje i ma się całkiem nie najgorzej.
Corv, ale taktyka nie będzie wyglądać tak jak to, co już znasz. Raczej tak jak wyglądała bitwa o Cardassię: dwa strzały i po okręcie wroga i bardziej by się liczyło to gdzie i jak szybko polecisz (i jak ustawisz systemy: broń/osłony/ECM/ECCM), czy dowódcy grupy uda się zmusić przeciwnika do głupich ruchów (stąd mapa) etc. Niewiele wspólnego z kombinowaniem czy można wysłać na wroga prom wyładowany antymaterią 😀
Corv nie licz też, że komuś się pomyliło to jego głos zaliczony do tej opcji. Skoro Rayden deklaruje, że głosował na taktykę, to trzeba to uznać. W innym wypadku, może się okazać, że gramy w coś czego większość nie chciała.
Może 2 gry skoro ludzie są podzieleni po połówce? Brakuje niestety opcji pośrednich typu: raczej taktyka, ale może być strategia i vice versa albo oba po równo. W ten sposób nie wiadomo który głos jest mocną opcją a który przypadkowym trafieniem pomiędzy różnymi możliwościami.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 661 do 675 (z 823 w sumie)