A więc, skoro chcesz szybkiej odpowiedzi, to już ją daję. W przeciągu najbliższego tygodnia najwyżej ja i Kronos będziemy gotowi do rozpoczęcia nowej bitwy, ponieważ kiedy "Oblicza prawdy" dogorywały, to my (a w każdym razie ja) opracowywaliśmy plan nowej rozgrywki. Tym razem mamy nadzieję, że będzie lepiej.Jak wszyscy z was wiedzą (albo powinni), nowa bitwa będzie rozgrywać się podczas wojny federacyjno-kardazjańskiej, tak że proszę przygotować swoje propozycję okrętów - oczywiście obowiązują odpowiednie przedziały czasowe, żeby nikt nie śmiał wyskoczyć z Defiantem albo Sovereignem. Charakterystyki załóg i postaci raczej nie będą konieczne, jakkolwiek bardzo by nam pomogły - przyłóżcie się, bowiem to prawdopodobnie będzie początek kampanii.I dodatkowo prosiłbym już nie nawet o komentarze końcowe do "Oblicz prawdy" (co należałoby pisać w odpowiednim temacie), lecz o propozycje mechanizmów, które mogłyby dopracować działanie następnych rozgrywek.I co do szybkości przeliczeń, żeby bitwa nie umierała, to ja i Kronos zadecydowaliśmy, aby ukazywały się one w przeciągu 4 dni. Jest to poddane dyskusji.