Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › Sesja RPG › "Wojna Federacyjno-Kardazjańska" - komentarze
Pamiętaj, że chcę ochronić twój okręt z dwóch powodów:1. Jest mniejszy, więc to naturalne, że będąc zacofanymi technologicznie zaatakują ciebie, a nie mnie.2. Już ciebie namierzyli, wiec wiem kogo zaatakują.
O ile MG pozwoli chętnie skorzystam z osłony 🙂 Nie spieszno mi na tamten świat 😉
Ja jestm za. Zawsze moza podyskutowac... nieprawdaz Wolf 😛
Z miłą chęcią podyskutuje a lista mailowa idealnie sie do tego nadaje, jak tylko Fluor założysz to daj znać. Cóż Zarathos bedzie dużo okazji do wymiany pogladów, a tak apropo I. Thorne mam takie wrażenie że uwazasz iż jak masz duży okręt to "jesteś w posiadaniu" dużych kohones, nic bardziej mylnego. Zreszta to i tak wyjdzie w praniu. 😈
nie chodzi o blue balls tylko o to, ze albo jest sie zolniezem albo wojownikiem. ty widocznie masz przewage drugiego nad pierwszym 😀
Ja z natury jestem ani jednym ani drugim ale w obliczu braku wykazania mozliwosci tych trzecich pozostaje na chwile wcielenie sie w postać wojownika, nie ma to jak przewaga finezji i sprytu nad brutalną i czystą siłą.
Wolf. Mówisz, że nie jesteś wojownikiem to w jaki sposób wytłumaczysz swój manewr. Ja gdybym był admirałem zdegradowałbym ciebie do stopnia chorążego.
tylko ze w przypadku takich list miło by było zeby dostęp do nich miały poszczególne drużyny by przeciwnik nie przejżał ich planów 🙄
Odpowiednia grupa została już założona. Nasz adres mailowy to trekwars@yahoogroups.com, krótka informacja tutaj... 😉
Proszę wszystkich zainteresowanych, tj. Federantów o przesłanie mi na PM albo na maila fluorix@tlen.pl swojego adresu mail, który mam wpisać do listy dyskusyjnej.
Organizacja i start merytoryczny pewnie nam zajmie kilka dni, ale zapraszam do jak najszybszego zapisywania się 🙂
Informuję uprzejmie, że moje godziny urzędowania to mniej więcej 11-14. Wszystkich, którzy wyślą akces od teraz załatwię dopiero jutro około południa...
odzew do graczy o zielonej krwi 😎 , załóżmy coś podobnego w przypadku następnych bitew z udziałem naszej nacji 🙂
Cóż, nie będę nic mówić na temat inicjatywy utworzenia prywatnej listy dla graczy, ponieważ to jest słuszny pomysł i ja go popieram, aczkolwiek wydaje mi się, że jest to próba izolowania się od waszych Wielkich Ojców Bitwy, Generallissimusów, Wielkich Językoznawców i Zasłużonych Mistrzów Gry. :PAle jednak chciałem się odwołać do planów osłaniania okrętu Fluora przez innych - otóż taka taktyka jest z nami od początków pierwszej bitwy (ile to razy tak się działo z Excelsiorem Taza i tym drugim :>), więc nie mam najmniejszego zamiaru jej kwestionować. Dostajecie błogosławieństwo MP.
Mam prośbe do mistrzów gry. Czy moglibyście przygotować mapkę walki z zaznaczonymi jednostkami? To ułatwiłoby rozkazy taktyczne.
Ależ tworzenie listy dyskusyjnej to nie izolowanie się od Mistrzów, a raczej od postronnych oczu. Będąc w swoim gronie można omawiać bieżące taktyki, wydarzenia i plany znacznie swobodniej niż na ogólnodostępnym publicznym forum.
Oczywiście zaproszeni z urzędu są wszyscy gracze Federacji - nie ważne czy latają promem czy są admirałami 😉
Na razie dopisały się 3 osoby... czyżby inni nie byli zainteresowani??
---
Procedura zapisywania się na listę:
1. Wysyłacie do mnie zgłoszenie na email fluorix@tlen.pl lub poprzez system prywatnych wiadomości tego forum. W swojej wiadomości podajecie swój adres email.
2. Po zalogowaniu wysyłam na podany adres email zaproszenie, w którym będą dalsze instrukcje.
Jest także możliwość samodzielnego zapisania się za pomocą strony TrekWars (opcja JOIN), jednak wtedy także jest konieczność potwierdzenia przez właściciela grupy (w celu uniknięcia infiltracji sił wrogich ;).
Mam prośbe do MG. Czy mozna przywrócic stare czasu przeliczen tzn. niedziele i środe. Ja mam sieć w pracy i od piatku do niedzieli nie moge dopisywac swoich postów ( dzisiaj to wyjątek).