Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG "Wojna Federacyjno-Kardazjańska" - komentarze

"Wojna Federacyjno-Kardazjańska" - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

lapowki w postani orionskich niewolnic robia cuda 😉

Coen
    Uczestnik

Poza tym jest tyle spragnionych ciepła starych pań admirał....

Zeal
    Uczestnik

Że nie wspomnę o promowanej głupocie oficerów GF (co mozna było w serialu zaobserwować nieraz...) 🙂 No cóz, każdy ma takie wojsko, jakie sobie wyszkoli... 😛

I. Thorne
    Uczestnik

Tylko ciekawe jak Federacja utrzymała się przez tyle lat...

Zeal
    Uczestnik

Nikomu nie chciało się takiego burdelu anektować 🙂 Wiesz, ile wysiłku wymagałoby doprowadzenie wszystkiego do ładu?W sumie to Borg ma szczęście, ze mu się asymilacja nie powiodła. Z jego dążeniem do perfekcji... Federacyjny chaos by go wykończył 🙂

I. Thorne
    Uczestnik

Ja jako Borg oczyściłbym planety ze zbędnego ludzkiego elementu i dopiero zasiedlił zdrowym, zasymilowanym Kolektywem 😀

Riri
    Uczestnik

To co konczymy ( lub nie 9 ii zaczynamy cos nowego?r1

Coen
    Uczestnik

To zalezy od tego czy Kronos będzie mógł/chciał prowadzic dalej.

Kronos
    Uczestnik

Od MG

Witam, okres wakacyjny się kończy tak więc i ja zakańczam oficjalnie wojnę. W tym tygodniu dam końcowe przeliczenie. Chyba już każdy napisał ostatni post, jeśli nie trudno. Jednocześnie informuję iż zbieram orientacyjne zapisy na nową bitwę nie wojnę 😉 która rozpocznie się na koniec września. Prawdopodobnie będą to czasy wojny z dominium a do wyboru w zależności od ilości graczy były by przynajmniej trzy frakcje. Które, to jeszcze nie zdecydowałem nie mniej napewno dostępne są wszystkie strony konfliktu. Będzie i coś jeszcze ale to już w bitwie. Tak więc kto chętny ? ;D

Coen
    Uczestnik

W tym tygodniu? Znaczy wyrobisz się w 3 i pół godziny?:) Ładnie:)

A tak na poważnie to oriętacyjnie się zgłaszam do grani ale potwierdze chęc brania udziału dopiero po poznaniu wszystkich szczegułow.

Corvus
    Uczestnik

Ja się pisze. A szczegóły zawsze się dopracuje.

Zarathos
    Uczestnik

jak przedmowca 😀

Eric Keitel
    Uczestnik

Jak dwaj przedmówcy 😉 A po za tym, teraz już pewnie sie nie da do obecnej wojny włączyć? 🙂

CoBrah
    Uczestnik

Ja sie chetnie pisze na kolejna bitwe,jesli jest taka mozliwosc 🙂 Z radoscia stane po stronie Dominium 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Ja chyba też stanę po złej stronie. Czy można grać Kardazjanami?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram