Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG "Wojna Federacyjno-Kardazjańska" - komentarze

"Wojna Federacyjno-Kardazjańska" - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 395 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kronos
    Uczestnik

Od MG

Przepraszam za opóźnienie ale szkolenie z pracy wymusiło moją nieobecność. Jutro daję przeliczenie w bitwie. Rozumiem iż to już wszystkie posty.

Pozdrawiam

fluor
    Klucznik

Zar, nie do końca rozumiem jakie będą rozkazy dla dywizji... Dulce et decorum est pro patria mori ?? 😉

Reyden
    Uczestnik

Tia , niech kardachy poczują w nozdrzach boski wiatr :):):)

fluor
    Klucznik

Zakończmy tę bitwę jednym wielkim *Boom* tak jak nikt tego nie robił wcześniej 😀

Zarathos
    Uczestnik

wypraszam sobie fluor. zadne slodko i zaszczytnie. po prostu za bardzo zaczelo mi to przypominac walke z MG a nie gre, wiec po prostu przestalo mi zalezec, ale po namysle... e nie bede cham i nie kaze otworzyc ognia do wlasnych okretow 😛

fluor
    Klucznik

nie bede cham i nie kaze otworzyc ognia do wlasnych okretow 😛

[post="29745"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Cóż, to bardzo miłe z twojej strony 🙂

Ludzie wczujcie się w sytuację - wygląda na to, że to ostatni odcinek serialu "Wojna Fed-Kar." a producenci nie zgodzili się na dokręcenie kolejnego sezonu z powodu niskiej oglądalności. To ostatnia okazja żeby wypaść dobrze i skończyć z godnością. Albo bez, w każdym razie widowiskowo 😀

Riri
    Uczestnik

Okreslil bym to jako " Z wielkim hukiem" ale ta przestrzen....r1

I. Thorne
    Uczestnik

A ja nie zamierzam się wysadzać.Ale nim mnie rozwalą chociaż postrzelam sobie w Tongi.

Kronos
    Uczestnik

Od MG

Panowie spokojnie z tymi testamentami, jeszcze żyjecie 😉

Przeliczenie jutro. Pozdrawiam

fluor
    Klucznik

Nie pytajcie tylko co się stało załodze USS PRECIOUS... 😉 Być może te wszystkie eksplozje w okolicy sprawiły, że zgłupieli do końca 😀

Riri
    Uczestnik

mysle ze to fluidy komandora Ssharka....r1

fluor
    Klucznik

Styczynski jak zwykle potrafi zepsuć zabawę 😛 Pytanie czy odsiecz zdąży... 😉

Riri
    Uczestnik

ano...i to ma byc kapitan GF? A gdzie tu odpowiedzialnosc za zycie zalogi?:Pr1

Riri
    Uczestnik

Kronos, kiedy podsumowanie?

I. Thorne
    Uczestnik

Ja jeszcze do tych wesołych samobójców.Ja wyście skończyli Akademię i zostaliście kapitanami???

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 395 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram