Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos walentynkowe ;-) spotkanie trekowe...

walentynkowe ;-) spotkanie trekowe...

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Senok
    Uczestnik

"Nie ma spotkan trekowych w mojej okolicy (...)" //Piotr

Naszej okolicy gwoli ścisłości... 😛

"A Ci którzy nigdy nie byli a może by chcieli?" (...) //Jarrod

"Nie odczytuj mojego poprzedniego postu jako checi wtracania sie. (...)" //Piotr

Nie odczytywałem Twojego posta jako wtrącenie się itp., ale raczej jako kontynuowanie myśli Jarrod'a, którą odczytałem w sensie: "lepiej udawać, że spotkania nie było, coby się ktoś nie obraził, niż pisać dzień wcześniej, że się odbędzie (bo przecież nie do wszystkich to dotrze)". Oczywiście, powinienem napisać wcześniej - z tym też się zgadzam. Chodzi tylko jeszcze o zainteresowanie spotkaniami - a z nim wiemy jak jest w Lublinie.

Wracając do nowych... Jeśli się ktoś nowy pojawi (a nie dawno się pojawił), to ma naszą stronę oraz to forum, na którym znajdzie informacje o spotkaniach i jak będzie chciał się spotkać, to wierze, że na pewno będzie wiedział do kogo napisać.

Cylonka
    Uczestnik

Reklama jest oczywiscie ważna, niestety czasami spotkania robi się z nienacka i nie ma na nią czasu 😉 ale myślę, ze w miarę możliwości będziemy się starali w przyszłości wczesniej powiadamiać.

i a propo reklamy - to w imieniu całej Załogi dziękuję za umieszczenie naszego banera w linkowi Trek.pl ! 🙂

Cylonka
    Uczestnik

odbiegnę trochę od tematu, ale ponieważ było tu trochę sporów, proponuję - zanim ktokolwiek dopisze coś smutnego w tym wątku - posłuchać tego i pomyśleć, co nas wszystkich łączy i tu sprowadza Outer Space to Music

Troi
    Uczestnik

Hej, pierwszy raz byłam na takim spotkaniu i bardzo się z tego ciesze. Poznałam nowych świetnych ludzi. I myślę, że nie ma się o co kłócić z tym brakiem reklamy, bo zawsze można to następnym razem naprawić. Nie ma się co czepiać co poniektórych. Dobrze, ze w ogóle wyszli z inicjatywą spotkania.

Senok
    Uczestnik

Jeśli chodzi o link Belany, to mnie się bardzo podoba 🙂 ...Co innego, że bardzo nie lubię się kłócić, chyba jak większość normalnych ludzi?Jeśli ktoś poczuł się urażony tym co mówiłem podczas mojego ostatniego przyjazdu do Lublina to przepraszam, nie było to moim zamierzeniem, ale w takich sytuacjach staje się mniej lub bardziej niemiły...

Jarrod
    Uczestnik

niemiły...

Lol, Senok! Nie zachowuj się jak małe dziecko :rotfl: Czemu skasowałeś przypięty temat? LOL!

Senok
    Uczestnik

niemiły...

Lol, Senok! Nie zachowuj się jak małe dziecko :rotfl: Czemu skasowałeś przypięty temat? LOL!

Bo nie podobały mi się PW jakie od Ciebie dostawałem na temat tego wątku. I myślę, że to powinno wystarczyć.

BTW... Moderatorem jetem, bo Ty nie chciałeś a przynajmniej nic nie zrobiłeś aby nim być. Jeśli uważasz, że byłbyś lepszy a Twoje decyzje słuszniejsze, to napisz o tym do Admina.

Jarrod
    Uczestnik

Bo nie podobały mi się PW jakie od Ciebie dostawałem na temat tego wątku. I myślę, że to powinno wystarczyć.

BTW... Moderatorem jetem, bo Ty nie chciałeś a przynajmniej nic nie zrobiłeś aby nim być. Jeśli uważasz, że byłbyś lepszy a Twoje decyzje słuszniejsze, to napisz o tym do Admina.

Wiesz, nie zależy mi na moderatorstwie 🙂 A czytania ze zrozumieniem musisz się sam nauczyć. Myślę też, że powinniśmy to sobie wyjaśnic na priwie. 🙂

Senok
    Uczestnik

Na priv'ie już chyba sobie wszystko wyjaśniliśmy. I nie sądzę, aby pisanie o tym na forum było dobrym pomysłem.

Cylonka
    Uczestnik

Hej chłopaki!Wrzucić na luz! Czy warto Wasze przyjaźnie kruszyć w tej kłótni?Przecież wszystko co tu robimy to z naszej własnej woli, nie znamy się bo musimy, bo tak wypada, tylko dlatego że chcemy. Kazdy ma inne życie, inne problemy, ale to nie zmienia faktu że ciągle łączą nas te same fascynacje.piękniej nie umiem...Jesli mój post nie pomoże - to nie wiem, chyba z desperacji w poszukiwaniu rozwiązania podłączę się do hive mind, może kolektyw coś wymyśli...

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram