Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,396 do 1,410 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

/me wytacza wielka beczkę bloodwine - uff... Oczywiście wiecie co to znaczy? Nasza FO (dla niezorientowanych - Pierwszy Oficer ;P ) Gosiek kończy dziś... no, nie wdawajmy się w szczegóły. ;> Wszystkiego najlepszego, Gosiu. 🙂

fluor
    Klucznik

Najlepszego, tytuł FO zobowiązuje... tylko co teraz poczną biedne kadetki? 😛 Ja podrzucam drugą beczkę, na rachunek Federacji Zjednoczonych 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Sto lat! Sto lat! Zdrowia, szczęścia i słodyczy Jamjumetley życzy 😉

Eviva
    Uczestnik

A czy ja mogę napić się z Wami na krzywy ryj?

Slawek
    Moderator

Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, a przede wszystkim więcej wolnego czasu i jeszcze raz pieniędzy!

OmegaOne
    Uczestnik

I ja dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Gosiu, zdrowia szczęścia pomyślności.

Coby kieliszki zawsze były pełne a uśmiech na ustach nigdy nie znikał. 🙂 Wszystkiego dobrego.

Gosiek
    Uczestnik

Dzięki Wam wszystkim.

Barusz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego zdarom, powodzenia na studiach/w pracy, powodzenia w zgłębianiu tajników sci-fi i powodzenia we wszystkich pozostałych dziedzinach życia 😉

fluor
    Klucznik

Wszystkiego najlepszego... przechlapane, że w święta 😉

fluor
    Klucznik

Zarathos, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :>

Eviva
    Uczestnik

Happy birthday to Youuuuuu....!

Barusz
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego Toreth, szczęścia na obczyźnie, powodzenia we wszelkiej działalności i jak najwięcej ukończonych dzieł: swoich, cudzych, trekowych, okołotrekowych, mniejokołotrekowych - byle dobrych i bardzo dobrych 🙂

Toreth
    Uczestnik

Dziękować, dziękować :yes:

fluor
    Klucznik

Najlepszego w dalekim kraju 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,396 do 1,410 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram