Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,336 do 1,350 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Liranna
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim za życzenia i wszystkiego najlepszego Jean-Luc !A jak tam załoga po ogólnej popijawie, znaczy chciałam powiedzieć ciężkiej pracy?

Piotr
    Klucznik

Jakiej popijawie, jakiej? Trzeba bylo chociaz cos postawic. ;P

Liranna
    Uczestnik

Przecież było pod konsolą w maszynowni.

fluor
    Klucznik

Cała załoga jakby na kacu chodzi 😉

Piotr
    Klucznik

Tobie, Fluor, po prostu slawa do glowy uderza, stad to uczucie. ;P A skoro zostalo cos pod konsola, to trzeba poprawiny zrobic. ;>

Eviva
    Uczestnik

Dziękuję wszystkim za życzenia i wszystkiego najlepszego Jean-Luc !

A ja się dołączam do życzeń. Spełnienia marzeń (tylko nie tych, by dać mi wreszcie po łbie za wieczne pyskowanie). Obyśmy wszyscy współpracowali, długo i szczęśliwie.

Liranna
    Uczestnik

No, no to dziś popijemy. Ja bym już szykowała to co chowasz po maszynowni Oficerze. I ani mi się waż ukrywać tego co trzymasz w pokoju ;)Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Omega. Mniej pracy nad Trekiem 😉 i mniej poganiania ze strony FO. (No dobra tu przesadziłam 😉 )Ogólnie wszystkiego trekowego. Qapla' (No i wylałam Blood Wine na czyściutki mundur 😉 )I tak będziesz młodszy ode mnie 😉

fluor
    Klucznik

Najlepszego 🙂

Piotr
    Klucznik

Więcej pracy nad Trekiem, więcej poganiania ze strony FO. ;PI wszystkiego naj, Sebuś. ;)Ooo, dziś też świętuje Xalein - najlepsze życzenia. 😉

Tom
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego O. ;>

Liranna
    Uczestnik

Drupi: wszystkiego najlepszego. Qapla'

Coen
    Uczestnik

Dołączam się do życzeń. Równa 30'stka Drup:) Jak to jest być w końcu dorosłym?;)

Piotr
    Klucznik

To drony też się starzeją? ;> Wszystkiego naj, Drupi.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Z malym poslizgiem ale najlepszego drupi 😉

Piotr
    Klucznik

A dziś świętuje nasz najbardziej nieuchwytny Kardasjanin. 😉 Wszystkiego naj, Tecza.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,336 do 1,350 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram