Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Urodzinki

Urodzinki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 1,596 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Oni zapewne i tak sie tu dopisza. 😉

Pewnie, że się dopiszemy 😉

BSL - wszystkiego naj... zarówno w tej prawdziwej jak i wirtualnej rzeczywistości. I zostaw sobie kawałek galaktyki do asymilacji z okazji następnych urodzin. 😛

Corvus
    Uczestnik

Sorry za spóżnienie 😀 Odemnie też wszystkiego naj............. 😀 .......................- miejsce na wpisanie życzeń

Gosiek
    Uczestnik

Trzeba trochę odkurzyć temat, zwłaszcza, że dziś urodziny FO :clever:. Zatem Piotrze wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, oddanych przyjaciół i wiernej załogi oraz dużo dobrego nowego treka. 🙂 Z klingońsko-wolkańskim: qoSlIj DatIvjaj yaS wa'DIch, -> kunlik gad t'keshtan + żyj długo i szczęsliwie. 😀 [...tu jest miejsce na wzniesienie toastu i wypicie dowolnej ilości bloodwine :wink:... oczywiście za zdrowie FO... ]

Coen
    Uczestnik

Od siebie mogę dorzuć tylko aby nasz PO musiał mniej użerać się z załoga (szczególnie jednym upierdliwym sternikiem 8) ) oraz radości i szczęścia tak w życiu osobistym jak i forum i w pracy :)Żyj długo i pomyślnie, a umrzyj szybko i we wspaniałej bitwie

Slawek
    Moderator

Trochę późno ale lepiej późno niż wcale:Ode mnie też serdeczne życzenia! Fajnej dziewczyny, dużo pieniędzy, szczęścia i radości (bo czego można chcieć więcej). Sto lat Piotrze! Sto lat!

Krusty
    Uczestnik

No cóż czego można życzyć FO... jeśli nie większej kajuty, wielkiego łoża, dużo wina i wolkańskiej niewolnicy miłości... a tak na serio to wszystkego najlepszego... no i przepraszam że dopiero teraz.

Piotr
    Klucznik

Dzieki za zyczenia. 🙂 Co ze dopiero teraz? W tym topicu zazwyczaj zyczenia rozkladaja sie na pare dni. 😉 Krusty, niewolnica? Oj bez przesady. ;> A reszte mam. 😉

Corvus
    Uczestnik

Dołączam się do poprzednich życzeń dla FO, a od siebie, panie Pierwszy życzę tobie gwiazdki z nieba. 😀 😀 😀

Zeal
    Uczestnik

Najlepszego, Piotrze... I oby jak najwięcej następnych urodzin...

Tom
    Uczestnik

Kardach dolacza sie do wszystkich wyzej wymienionych zyczen, dodatkowo dajac w prezencie:

Dołączona grafika

🙂

Romulanka
    Uczestnik

Rrromulanie rowniez zycza wszystkiego najlepszego i duzo dobrej zabawy przez caly dlugi weekend majowy.[tutaj miejsce na maly torcik w ksztalcie romulanskiej cegielki 😈 ]

Liranna
    Uczestnik

Spóźniłam się czy nie?

Wszystkiego najlepszego Piotrusiu i wiesz co .... 😈

Piotr
    Klucznik

Dobre to piwo, Tom...Co to ja chcialem... Aaa Dziekuje za dalsze zyczenia... Vashar, przejmuje pan mostek. No... to ja ide...😉

Liranna
    Uczestnik

Hmmmm... FO.. Chyba Pan za dużo wypił ... oops 😈

Piotr
    Klucznik

Ciiicho, bo zaraz znowu bedzie ze dowodztwo ma kolejna narade. ;>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 1,596 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram